Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Agony'nin PC Versiyonunda Sansürü Kaldırma Seçeneği Olacak

   Agony cehennemde geçecek bir birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu ve oldukça fazla şiddet ve çıplaklık içeren sahne barındıracağı için sansür uygulamak zorunda kalınacak. Madmind Studio tarafından belirtilene göre de, PC kullanıcılarına sansürü kaldırma seçeneği sunulacak.
 
   "Birçok kez belirtildiği gibi, hangi platform olursa olsun Agony'nin tüm versiyonları, içerik bakımından aynıdır.
 
   Ancak, oyunu yayınlayabilmek için bazı tavizler vermek zorunda kaldık. Aksi takdirde, tüm projeyi silmek ve çıkarmamak zorunda kalabilirdik. Bunu düşünerek, sansürün oyunun algısını etkilemeyeceğinden emin olmak için çok zaman harcadık. Bu nedenle aylardır yaş derecelendirme şirkerleriyle görüşmeler yapmaktayız ancak aynı zamanda oyunun AO (Adult-Only) derecelendirmesi değil de M (Mature) derecelendirmesi alması için çaba sarf etmekteyiz. AO (Adult-Only) derecelendirmesi oyunun PS4 ve Xbox One'da yayınlanmayabileceği ve Kickstarter'da sizlere verdiğimiz sözleri tutamayacağımız anlamına geliyor.
 
   Ayrıca PC için bu söz konusu sansürü ortadan kaldıracak özel, opsiyonel bir yama hazırladığımızı da doğrulamak istiyoruz. Konsolda da aynı şeyi yapmayı çok isterdik ancak teknik ve yasal açıdan bu mümkün değil.

   Bunu göz önünde bulundurarak, Agony'in konsol versiyonunu satın alan destekçilerin bunu PC versiyonuna dönüştürebileceğine karar verdik. Bunun nasıl yapılacağına dair ayrıntılar bir sonraki güncellemede yakında Kickstarter üzerinden açıklanacaktır."
 
   Madmind Studio Agony'nin fragmanlarda ve ekran görüntülerinde şu ana kadar hiç sansürlenmediğini, oyunun kendisinin çok daha ağır olduğunu ekledi ve oyun için yeni GIF'ler paylaştı.
 
   Agony'nin 30 Mart'ta çıkması planlanıyordu ancak geliştirici geçtiğimiz ay oyunun belirsiz bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

   Oyun Türkçe altyazı desteği ile birlikte çıkacak.
 
   Paylaşılan GIF'lere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Agony Madmind Studio birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu
Haftanın Espor Gündemi: 19 Sega Ages Switch için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

deadlight54

16.4.2018 17:46:46

0
3'üncü gif cehennemi baya bir farklı anlamış sanki

Ustanak

16.4.2018 17:09:50

+1
2 Mayıs 1987, Baldıza sarkarken...

mertov

16.4.2018 15:46:36

0
Aynen hocam cehennemi çok abartıyolar dimi

mementopolis

16.4.2018 14:16:42

0
Oyun cehennemde degilde yapimcini sevkine göre tasarlanmis :D ... yoksa cehennemin mantigina göre böyle seyler gömek bile mümkün degil. Sanki cehennem iskenceden ibaretmis gibi yansilitiyor. Eski bati avrupa diyelim biz buna :D

Bloo.

16.4.2018 13:24:24

+1
Kickstarter üzerinden konsol versiyonunu ön sipariş veren kullanıcılar isterse ön siparişini PC versiyonu olarak değiştirebilecek. Konsol versiyonunda sansür uygulanacağı için böyle bir karar almışlar.

DiyarDilimPırasa

16.4.2018 12:57:14

0
Agony'i satın alan destekçiler mi bunu pc versiyonuna çevirecek? Nasıl olacak o anlamadım.

Johnny Silverhand

16.4.2018 07:16:28

+3
Çok güzel gözüküyor. Tr altyazı için de +1 ayrıca.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Agony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız