Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Wonders III Duyuruldu!


    Bu nesil konsolların yavaş yavaş veda etmeye hazırladığı şu günlerde, köklü PC serileri de birer birer geri dönüyor. En son 2002 yılında sonlandığını düşündüğümüz Age of Wonders serisinin yeni oyunu sürpriz bir şekilde duyuruldu!
 
    Yapılan açıklamalara göre Age of Wonders III, serinin ilk oyununun geliştiricilerinden Triumph Studios tarafından geliştiriliyor. Triumph Studios, 1999 senesinde serinin ilk oyununu Epic Games ile ortaklaşa olarak geliştirmişti. Yeni oyunun duyurusu ile birlikte de bu ikilinin söylentisi yeniden çıkmış oldu. Duyuruda güçlü bir firmayla anlaşmalı olarak geliştirildiği belirtilen oyunun arkasındaki bu ismin Epic Games olduğu düşünülüyor.
 
    Bu senenin sonbahar dönemine yönelik hazırlanan Age of Wonders III, 2010 senesinden beri 'yüksek masraflar harcanarak' geliştiriliyor. PC'ye özel çıkacak olan oyunun ilk olarak Steam ve GOG.com üzerinden yayınlanacağı belirtiliyor. Fakat eğer tahmin edilen Epic Games anlaşması işlerse, oyunu kutulu olarak da görebiliriz. 
 
    Eski tarz PC oyuncularını sevince boğan duyuruya geri dönersek eğer, Age of Wonders III'ün duyurusuna bir de video eşlik ediyor. Yayınlanan videoda oyunda karşılaşacağımız sınıflar tanıtılıyor. Videonun sonuna doğru ise oyun içi sahneleri de görüyoruz. AoW III'ün duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
age of wonders epic games triumph studios rts rpg pc
NCSoft'un MMO Oyunu Wildstar 2013'te Geliyor Ninja Gaiden 3: Razor's Edge Konsollara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.2.2013 20:35:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: ullu ben anlamadım. bu oyun şimdi age of empires tarzı birsey mi?
Evet,strateji oyunu.

CrystalChamp

6.2.2013 20:20:15

+1
Bu tür oyun haberleri gördüğümde nasıl da içim gidiyor :( Pc oyunlarıyla belkide Age of Empires la başladım o zamanın teknolojisine göre grafikler az biraz gerçeklik, tarih ve masalsı kokuyordu. Ne tatlı müzikleri vardı. Şimdiki oyunlar kadar detay içermesede bir imparator olduğumun hissiyatını nasıl da veriyordu. Aradan 15 sene geçti ve strateji oyunlarında katedilen yola bakamıyorum, tiksiniyorum !

ullu

6.2.2013 20:13:34

0
ben anlamadım. bu oyun şimdi age of empires tarzı birsey mi?

BSC Misafiri

6.2.2013 20:07:30

+2
darısı ; Freedom Fighters 2 Iron Storm 2 I.G.I. 3 Age of Empires 4 Wolfenstein 2 Half Life 3 ve diğerlerinin başına...

oktay575757

6.2.2013 19:31:12

0
0.22 minas tirith+isengard
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Wonders III
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız