Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Wonders 3'ten Yeni Bir Oynanış Videosu


    Seneler sonra bağımsız bir şekilde geri dönmeye hazırlanan Age of Wonders, bu sene içerisinde piyasaya çıkacak. Oyunun yapımcısı Triumph Games, Age of Wonders 3'ten yeni bir oynanış videosu yayınladı. 
 
    Oyunun yeni videosunda Archdruid sınıfından oynanışı görüyoruz. Oyun, oynanış açısından gerçekten etkileyici ve detaylı görünüyor. Daha önce seriyle tanışmamış kişiler için Age of Wonders 3'ü Civilization'un fantastik elementlere ve daha fazla RPG öğelerine sahip hâli olarak tanımlayabiliriz. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
age of wonders epic games triumph studios rts rpg pc
Devil May Cry'ın İsim Hakları Yenilendi Guild Wars 2 Satışlarında Büyük Azalma Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

r0ket

16.2.2014 16:43:20

0
bende diyorum eskiden böyle değildi bu oyun niye civ e benzediki diyecektim sonradan farkettim ki ben age of mythology ile karıştırmışım :D

MantarTheGreat

16.2.2014 02:09:49

0
Peki. Dediğin gibi olsun.

Guest-56D7221EF

16.2.2014 02:08:31

-1
quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9 Civilization'a aşırı benziyor. Sadece fantastik öğeler eklenmiş. Hatta arayüz bile inanılmaz benzer. Umarım patent kavgası falan çıkmaz. Civ serisini beğenerek oynayan ben muhakkak bu oyunu da edinip bir şekilde müptelası olacakmışım gibi duruyor. Öğrenilmesi uzun zaman alacak gibi.

@omer
bu kadar RPG öğelerinin bulunduğu bir oyunu RTS yapamazsın zaten. Bu kadar öğe olmasından ötürü sıra tabanlı olması, oyunu daha çok keşfedilir ve kafa yorman gereken bir oyun haline getiriyor.
Yapılamaz diye bir kuralım mı var arakdaşım :D :D güldürme beni.normal bir strateji oyunu ile oyunu keşfedilir bir hale getirebilirsin,bu seçimle ilgili bir şey zorunluluk değil :D

MantarTheGreat

16.2.2014 02:05:04

0
Civilization'a aşırı benziyor. Sadece fantastik öğeler eklenmiş. Hatta arayüz bile inanılmaz benzer. Umarım patent kavgası falan çıkmaz. Civ serisini beğenerek oynayan ben muhakkak bu oyunu da edinip bir şekilde müptelası olacakmışım gibi duruyor. Öğrenilmesi uzun zaman alacak gibi. @omer bu kadar RPG öğelerinin bulunduğu bir oyunu RTS yapamazsın zaten. Bu kadar öğe olmasından ötürü sıra tabanlı olması, oyunu daha çok keşfedilir ve kafa yorman gereken bir oyun haline getiriyor.

Guest-56D7221EF

16.2.2014 01:58:35

-1
Sıra tabanlı strateji oyunlarını sevmiyorum,daha sıkıcı,yavaş bir şekilde ilerliyor şu oyunu normal yapsalarmış daha iyiymiş kaynak topla,üret,savaş mantığ ile.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Wonders III
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız