Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Adr1ft Gerçek Bir Sanal Gerçeklik Deneyimi Olacak"


      Oyuncuları uzayın derinliklerine taşıyan bir başka yapım Adr1ft'in yapımcısı Adam Orth oyun hakkında iddialı sözlerde bulundu. Orth, Adr1ft için "fantezi evreni ve hareket tarzı dolayısıyla eşsiz bir şekilde sanal gerçeklikle uyumlu bir halde. Tam bir sanal gerçeklik deneyimi ve potansiyeli sınırsız." cümlelerine yer verdi.
 
       Orth, önümüzdeki senenin başında oyunculara sunulması planlanan sanal gerçeklik cihazları için şöyle dedi: "Adr1ft; Oculus Rift, Project Morpheus, Valve'ın Vive'ı ve henüz duyurulmamış diğer sanal gerçeklik cihazlarında özel bir sanal gerçeklik deneyimi sunacak. Amacımız çıkış yaptığımızda tüm bu cihazlar için 'alınması gereken' bir sanal gerçeklik deneyimi olmak."
 
       Adam Orth'un oldukça iddialı olduğu ve duyuru videosuyla da oyuncuların dikkatini toplayan Adr1ft; PC, PS4 ve Xbox One için bu yılın sonunda çıkışını yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak redbull.com Adr1ft Adrift Uzay FPS 505 Games
Survarium'da Oyuncular Artık İstediği Sunucuyu Seçebilecek The Witcher 3'ün Downgrade Haberlerine Açıklama Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alike03

15.5.2015 19:29:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Eğer hedef 2D ise Game Maker üzerinde uğraşılabilir, hatta eski 7.0 versiyonuyla harikalar bile yaratılabilir.Çok uzun süre uğraştım GM ile.Kaplama yaratmak veya bulmak da sıkıntı olmuyor 2D olduğu için.Aklımdakini bir düşündüm de çok saçma geldi.Hazır motorla, modelleme işine girmeden hikaye-odaklı bir şeyler yapılabilir mi diye düşündüm.
Ben asil Unity de 2D ile baslayip tecrübe kazandiktan sonra ilerde 3D birseyler yapmak istiyorum. Senin dedigin aslinda mümkün. Unity, Unreal Engine gibi motorlar icin internette cok model satiliyor. Onlar ile birseyler yapabilirsin.

Babblebabble

15.5.2015 05:20:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: alike03 Neymis o fikir bende nasipleneyim :) Bende bir oyun yapmak istiyorum ama nerde nasil birsey olacak daha o kismi cözemedim. Bir ara bi 2D Survival icin güzel fikirlerim vardi ama Unity'yi cözmeye calisirken öyle kaynadi gitti.
Eğer hedef 2D ise Game Maker üzerinde uğraşılabilir, hatta eski 7.0 versiyonuyla harikalar bile yaratılabilir.Çok uzun süre uğraştım GM ile.Kaplama yaratmak veya bulmak da sıkıntı olmuyor 2D olduğu için.Aklımdakini bir düşündüm de çok saçma geldi.Hazır motorla, modelleme işine girmeden hikaye-odaklı bir şeyler yapılabilir mi diye düşündüm.

alike03

15.5.2015 04:09:26

0
Neymis o fikir bende nasipleneyim :) Bende bir oyun yapmak istiyorum ama nerde nasil birsey olacak daha o kismi cözemedim. Bir ara bi 2D Survival icin güzel fikirlerim vardi ama Unity'yi cözmeye calisirken öyle kaynadi gitti.

Babblebabble

15.5.2015 02:38:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: alike03 Tabiki anladim. ben Gone Home'a kötü demiyorum ki. Hatta sevdim bile. Sadece fazla Gameplay mekanigi icermedigini belirttim. Ki atiyorum su an biraz abartacagim ama ne bileyim bir skill sistemi, savegame'i tekrar yüklettirmeyi gerektirecek seyler, özel tus kombinasyonlari vs. gibi seyler yoktu. Tamamen hikayeye yogunlasmis etrafa bakip arastirdigimiz bir oyundu.
Orası doğru, doğru düzgün save olabilirdi.Ama genel olarak hikaye takip ettiriyor kendini.Olur da amatör olarak 3D oyun yapımına bulaşırsam, ki az çok geçmişim var, hikaye odaklı bir FPS ya da TPS düşünürdüm.Bizimkiler dereyi görmeden paçayo sıvamak değil donla atlıyor, bakıyorum çöp shooter yapmaya çalışıyorlar 640x480 kaplamalarla :( Edit: Güzel adamsın sen ya bak şimdi bu sohbetimizden aklıma güzel bir fikir geldi :)

alike03

15.5.2015 00:18:34

0
Tabiki anladim. ben Gone Home'a kötü demiyorum ki. Hatta sevdim bile. Sadece fazla Gameplay mekanigi icermedigini belirttim. Ki atiyorum su an biraz abartacagim ama ne bileyim bir skill sistemi, savegame'i tekrar yüklettirmeyi gerektirecek seyler, özel tus kombinasyonlari vs. gibi seyler yoktu. Tamamen hikayeye yogunlasmis etrafa bakip arastirdigimiz bir oyundu.

Babblebabble

14.5.2015 23:43:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: alike03 Görünüse göre bu oyun gameplay acisindan pek birsey sunmayacak. Gone Home gibi birsey olacak.
"Gameplay açısından bir şey sunmayacak" + "Gone Home gibi olacak" Oyunu anladınız dimi, konuyu falan?

alike03

13.5.2015 14:05:00

0
Görünüse göre bu oyun gameplay acisindan pek birsey sunmayacak. Gone Home gibi birsey olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Adr1ft
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız