Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Adıyaman Elektronik Spor Takımını Duyurdu!

 
     Adıyaman'da kurulan Noble Strike elektronik spor takımı 2 Temmuz tarihinde takım lansmanını gerçekleştirdi. Lansmana Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılıç katıldı. Noble Strike Kulüp Kaptanı ve Genel Menajeri Muhammet Delibaş, takımın isminin Yaman eSpor olarak güncelleneceğini duyurdu.
 
     Kulüp Kaptanı ve Genel Menajeri Muhammet Delibaş yaptığı açıklamada, 19-20 yaş aralığındaki 5 oyuncu ve 1 takım koçundan oluşan Noble Strike CS:GO takımının, ESL Yaz Ligi Ön Elemesinde yarı finale çıktığını belirtti. Delibaş, "Takımımız 15 gün boyunca kurulma aşamasını tamamladı ve ilk turnuvasına katıldı. Yarı finale çıkma başarısını gösterdik. Bu süreçten sonra espordaki tüm branşlarda boy göstereceğiz ve en kısa zamanda takım ismini 'Yaman eSpor' olarak güncelleyeceğiz." dedi. 
 
     Kulüp Başkanı Selçuk Pala ise, "Bizler ilk günden beri gençlerimize destek olarak Adıyaman'a elektronik sporu getirmek için uğraştık ve başardık. Bizlere desteklerinden dolayı belediye başkanımıza, Gençlik Spor İl Müdürü'müze ve Yaşam Gayrimenkul ofisine teşekkür ediyoruz."ifadelerini kullandı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ESL One Cologne 2019 Turnuvasında Playoff Karşılaşmaları Belirlendi! Bandai Namco'nun Çevrimiçi Aksiyon Rol Yapma Oyunu Blue Protocol için İlk Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.7.2019 16:19:50

0
Super smash bros takimi kurmuslar :D :D

BSC Misafiri

5.7.2019 15:33:29

+1
quote:

Orjinalden alıntı: xenferious ne takımı kurmuşlar anlamadım ama harika gelişmeler bunlar
CSgo dur LoL dür ne olacak hocam başka :D

xenferious

5.7.2019 14:30:36

0
ne takımı kurmuşlar anlamadım ama harika gelişmeler bunlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız