Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Adam Creighton: "DOOM'u Switch'e Adapte Etmek Zor Hem de Çok Zordu"

 
     DOOM'u Nintendo Switch'e getiren Panic Button geliştirici ekibinin başındaki isim Adam Creighton, GamesRadar ile yaptığı söyleşide bunun oldukça zorlu bir süreç olduğundan bahsetti.
 
     "Zordu, oldukça zordu. Ama olacağına inandık. DOOM oldukça hızlı dinamikleri olan bir aksiyon oyunu ve bu donanım üzerinde düzgün bir şekilde çalışabilmesi bizim için herşeyden daha önemliydi. Bu nedenle oyun hissiyatının gerçekten DOOM gibi hissetirebilmesi için oldukça zaman harcadık." diyen Creighton, bazı oyuncuların teknik detayları oynanabilirlikten daha fazla önemsediği konusunda ise "Belki bu çok savunmacı bir yaklaşım olacak ama sormak istiyorum. Kare saniye oranları ve çözünürlük mü yoksa oynanışın iyi olması mı oyunu daha eğlenceli yapar? Evet, elimizdeki oyun ve donanımın imkanları belli. Bu nedenle oyunu hem TV'de hem de dışarıda en fazla keyif alabileceğiniz şekilde sunmak için çok uğraştık. Ekibimle gurur duyuyorum. Hiçbir zaman kolaya kaçmadık ve sıkı çalıştık." diyerek ekibine ve oyunlarına olan güvenini ortaya koydu.
 
     DOOM, Nintendo Switch için 10 Kasım 2017 tarihinde çıkış yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Doom Doom 4 id Software FPS Playstation 4 Xbox One PC
Forza Motorsport 7 vs Gran Turismo Sport Grafik Karşılaştırması Crawl Yapımcısından Switch'e Destek, Microsoft'a Veryansın!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.10.2017 22:09:56

0
20 dolar olmaz, 54,99 sterlinden aşağı olmayabilir, kimse 20 dolar beklemesin Nintendo en pahalı oyun fiyatları isteyen firmadır hem kutulu hem digital olarak, hatta o skyrim bile 54,99 fiyatıyla çıkar, bakın dolar değil İngiltere mağazasında sterlin olarak, o yüzden de abd mağazasında 54,99 dolarda olamaz daha yüksek belirlenir

cahitdikici

23.10.2017 17:02:00

0
fiyatı ps4 üzerinde şuan 40lira. Switch üzerinde de 20dolar gibi ücreti olursa ozaman insanlar ps4 yerine switchte oynamayı tercih edebilir

Drima

23.10.2017 16:45:10

0
FPS olayı stabilmi ne ayarda bilmem ama grafikler gayet iyidi switch'de izlediğim gameplaylerde
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız