Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision Blizzard CEO'su Bobby Kotick Resmen İstifa Ediyor

 
 
Activision Blizzard CEO'su Bobby Kotick 32 yılın ardından 29 Aralık tarihinde şirketten resmi olarak ayrılıyor. Bu ayrılışın ardından şirkette çeşitli değişiklikler bulunuyor.
 
Kalan yöneticiler Microsoft tarafından denetlenecek  
 
 
 
Bu ayrılışın ardından Blizzard Entertainment başkanı Mike Ybarra, Activision Publishing başkanı Rob Kostich ve Activision Blizzard başkan yardımcısı Thomas Tippl gibi geriye kalan Activision Blizzard yöneticileri Microsoft Gaming ve stüdyo başkanı Matt Booty tarafından denetlenecek.
 
Kotick'in yanı sıra Blizzard Entertainment ve King başkan yardımcısı Humam Sakhnini de Aralık ayı sonunda, Activision Blizzard baş iletişim sorumlusu Lulu Meservey ise Ocak 2024 sonunda şirketten ayrılacak.
 
Mart 2024'e kadar görevde kalacak yöneticiler arasında idari işler müdürü Brian Bulatao, insan kaynakları müdürü Julie Hodges, hukuk müdürü Grant Dixon ve finans müdürü Armin Zerza yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yazılım microsoft uygulama
South Park: Snow Day! Çıkış Tarihi Belli Oldu GOG Platformunda Bir Oyun Daha Ücretsiz Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız