Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Acti-Blizz Dijital Satış Gelirlerini İkiye Katladı


     Activision - Blizzard, mali yıllarının dördüncü çeyreklerinin finansal raporlarını yayınladı. Raporlarda dikkat çeken başlıklar altında Diablo 3'ün ikinci çeyreğe sarkışı, Call of Duty: Elite'in üye sayısı ve World of Warcraft'ın ufak da olsa düşüşü yer alıyordu. Şimdi ise sıra, diğer detaylarda.
 
     Raporlarda belirtilenlere göre 2011 şirket yılında 1.41 milyar dolarlık gelir elde eden firmanın yılın son çeyreğindeki geliri 1.43 milyar dolar olarak açıklandı. Call of Duty: Modern Warfare 3 etkisinin bariz şekilde gözlemlendiği şirketin finans durumunu dijital satışlar da filizlendiriyor. Yapılan açıklamaya göre şirketin dijital ve online satışlarından elde ettiği gelir ikiye katlandı ve bu rakam 1.5 milyar dolar olarak açıklandı.
 
     Finansal istatistikleri bir yana bıraktığımızda raporlarda belirtilenlere göre geçtiğimiz günlerde yeni oyun tanıtımını gördüğümüz Skylanders serisi Activision tarihinin en hızlı çıkış yapan markası ünvanını alırken, Bungie ile 10 yıllık anlaşmanın ilk meyvesi olan oyun adına hâla daha bir isim verilmedi.
 
     Ek olarak Call of Duty: Modern Warfare 3'te 31 Aralık'a kadar toplamda 639 saat online oyun oynandığı belirtilirken, Xbox 360'a özel olarak "Modern Warfare 3: Content Collection" duyuruldu. Bu paket Modern Warfare 3'e şimdiye dek duyurulan üç DLC haritasını da içerecek ve fiyat olarak daha uygun bir fiyat belirlenecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
activision blizzard skylander modern warfare 3 bungie
EA: "Oyuncuların %20'si Single-Player Oynuyor" Double Fine'a Yapılan Bağış 1 Milyon Doları Buldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sniper23

10.2.2012 10:49:30

-1
benim en üzüldüğüm şey Activision gibi bir firmanın yanında Blizzard'ı görmek Activisionu hiç sevmem

tnszfr

10.2.2012 01:54:45

+6
üzüldüm Tim Schafer gibi yaratıcı bi adam kendine dağıtımcı bulamasın acti gibi kopyalayıcı bi şirket satışlarını ikiye katlasın adalet mi bu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skylanders Spyro’s Adventure ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız