Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık dünya hayatta kalma oyunu Omega Crafter için açık alfa testi başladı

 
 
Preferred Network oyunculara sunulacak açık dünya hayatta kalma oyunu Omega Crafter açık alfa testini başlatıldı. Steam üzerinden PC için yayınlanacak oyunun şu andaki play test sürecine siz de ücretsiz olarak erişim talep edebilirsiniz. Bu kapsamda oyunu oynayabilir ve geri bildirimlerinizi ekibe iletebilirsiniz.
 
Renkli grafiklere sahip açık dünya hayatta kalma deneyimi
 
 
 
Omega Crafter oyununda renkli bir sanat stili yer alıyor ve tehlikeli ortamlar bizleri bekliyor. Gizemli olayların döndüğü bu ortamda etrafı keşfedebiliyor, çevreden çeşitli kaynaklar bulabiliyor ve bu kaynakları birleştirebiliyoruz. Açık dünyada bir sağa bir sola gidebildiğimiz yapımda Grammi ve arkadaşlarıyla beraber büyük bir maceraya çıkabiliyor, bir şehir inşa edebiliyor ve güçlü patronlara meydan okuyabiliyoruz.
 
Oyun içerisinde hem tek oyunculu hem de çevrimiçi eşli oyun desteği bulunuyor. Bu kapsamda yanımıza arkadaşlarımızı davet edebiliyor ve bu maceraya onları da dahil edebiliyoruz. Oyunda ilerlediğimiz esnada farklı manzaralarla, canavarlarla, malzemelerle ve gizli saklı olaylarla karşılaşabiliyoruz.
 
Eğlenceli ve bir o kadar da tehlikeli hayatta kalma deneyimini bizlere sunmayı hedefleyen yapım 2023'ün 4. çeyreğinde çıkış yapacak.
 
Açık alfa test fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Omega Crafter
Güreş oyunu AEW: Fight Forever'ın çıkış tarihi açıklandı Weird West: Definitive Edition Switch konsoluna geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız