Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Abyss Studio, Üçüncü Şahıs Aksiyon RPG Abyss World: Apocalypse'i PC için Duyurdu

 
 
Abyss Studio, Unreal Engine 5 kullanacak olan Abyss World: Apocalypse adlı yeni bir üçüncü şahıs aksiyon RPG'sini duyurdu. Abyss World: Apocalypse, 2023'te PC için çıkış yapacak. 
 
Bu oyunda oyuncular tehlikeli bir krallığı keşfedecek, yeraltı dünyasında zorlu düşmanlarla karşılaşacak ve bölgenin sırlarını çözecek.
 
Duyuru ile yayınlanan tanıtım videosunda, çeşitli ortamlara bir göz atmanın yanı sıra oyuncuların karşılaşacağı bazı düşmanlara da göz atmamızı sağlıyor.
 
Geliştirici, oyuncu eylemlerinin ve kararlarının dünyanın bazı bölgelerinin sonuçlarını ve birçok seviyenin görünümünü belirleyeceğini iddia ediyor. Böylece oyuncular maceraları üzerinden kendi destansı hikayelerini yaratacaklar.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Abyss Studio Aksiyon RPG Abyss World: Apocalypse PC
Ritim ve Dövüş Oyunu God of Rock 18 Nisan 2023'te Konsollar ve PC için Çıkıyor Bilim Kurgu Hayatta Kalma Korku Oyunu Project AIDA Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız