Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

A Quiet Place Yaratıcıları, 1917 Tarzında Bir Resident Evil Filmi Yapmak İstiyor

 
İlk filmi 2018'de çıkan, ikinci filmi de önümüzdeki yıl çıkacak olan A Quiet Place'in yaratıcıları Resident Evil filmi yapmak istiyor. 
 
Geçtiğimiz gün Comicbook'a konuşan Scott Beck ve Bryan Woods, geçtiğimiz yılın en önemli filmlerinden biri olan 1917'e benzeyen bir Resident Evil filmi yapmak istediklerini söylediler. 1917'ye benzetmek istedikleri kısım ise filmin tek çekim olması. Tek çekimden oluşan bir Resident Evil filmi gerçekten çok iyi olabilir.
 
Şu sıralar birçok Resident Evil yapımı duyuruldu. Yakın zamanda çıkacak olan dizi, oyun ve filmlerle Resident Evil'a doyacağız. Ancak umuyoruz kaliteli bir tek çekim Resident Evil filmi görebiliriz. Özellikle korku açısından oldukça başarılı olur.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri resident evil a quite place
Korku Filmi Candyman, 2021 Yazında Yayınlanacak Borat 2'nin İnceleme Puanları Paylaşıldı

BSC Misafiri

22.10.2020 15:16:56

0
ilginç olur.. ama bence korku odaklı yapımlara tek kamera gitmez. çünkü işin esprisi kamera çekim ve açılarıyla alakalı zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız