Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

A Plague Tale: Innocence Çıkış Fragmanı

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Asobo Studio, A Plague Tale: Innocence'ın çıkış fragmanını yayınladı.

A Plague Tale: Innocence 14 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkacak. Oyun PlayStation Store'da 219,00 TL, Xbox Store'da 218,75 TL ve Steam'de 130,00 TL.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

A Plague Tale: Innocence tarihin en karanlık anlarında hayatta kalmak için beraber savaşan iki kardeşin amansız hikayesini anlatıyor. Oyun sizi macera, aksiyon ve gizliliği birleştiren oynanışı ve merak uyandıran hikayesi ile 14. yüzyıl Fransa'sında duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.
 
Karanlık bir sırrı açığa vurmayı amaçlarken perişan haldeki bir dünyanın acımasızlığı ile karşı karşıya gelen Genç Amicia'yı ve onun küçük kardeşi Hugo'nun hikayesine tanıklık edeceksiniz.
 
Amicia ile Hugo Engizisyon askerlerinden kaçtıkları sırada veba salgını yüzünden ortaya çıkan durdurulamaz sıçan sürüleri her bir tarafı sarmıştır ve önlerin gelen her şeyi parçalayıp yutmaktadır. Amicia ile Hugo her şeye rağmen hayatları için mücadele ederken birbirlerini yakından tanıma fırsatı bulacak ve birbirlerine güvenmeyi öğrenecek.

 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Rage 2 İnceleme Puanları Oddworld: Soulstorm için Oynanış Görüntülerinin Yer Aldığı Bir Teaser Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

14.5.2019 14:26:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Malum şekilde denerim ilk 1 saatini. Sararsa ki saracak gibi hemen siler indirimden kaparım Vampyr'de yaptığım gibi. Kalite olsun abi o yeter bana.. Nasıl olsa RDR2'den sonra hiç bir şey eskisi gibi olamıyor.</blockquote> Ne RDR 2'miş..
Haklı maalesef. RDR 2'den hemen sonra AC Odyssey'e başlamıştım mesela, oyunu yerin dibine gömmüştüm, sekiroyu bile zar zor oynamıştım. Sonra 1-2 ay ara verdim oyunlara bir nefes aldım, şimdi hepsini çatır çatır oynuyorum, boş zaman geçirme aracı olarak. RDR 2 çıtayı korkunç yükseltmişti, o oyundan sonra bir şeyi beğenmek gerçekten çok güç.

BSC Misafiri

14.5.2019 10:48:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Malum şekilde denerim ilk 1 saatini. Sararsa ki saracak gibi hemen siler indirimden kaparım Vampyr'de yaptığım gibi. Kalite olsun abi o yeter bana.. Nasıl olsa RDR2'den sonra hiç bir şey eskisi gibi olamıyor.
Ne RDR 2'miş..

BSC Misafiri

14.5.2019 09:51:10

+1
Malum şekilde denerim ilk 1 saatini. Sararsa ki saracak gibi hemen siler indirimden kaparım Vampyr'de yaptığım gibi. Kalite olsun abi o yeter bana.. Nasıl olsa RDR2'den sonra hiç bir şey eskisi gibi olamıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız