Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

A Plague Tale: Innocence ‘Canavarlar’ Fragmanı

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Asobo Studio, hikaye odaklı duygusal aksiyon macera oyunu A Plague Tale: Innocence için ‘Canavarlar’ başlıklı yeni bir fragman yayınladı. Oyunda sıçanlar yaygın düşmanlar olsa da, fragman insanların da canavara dönüşebileceğini gösteriyor.

A Plague Tale: Innocence 14 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

A Plague Tale: Innocence tarihin en karanlık anlarında hayatta kalmak için beraber savaşan iki kardeşin amansız hikayesini anlatıyor. Oyun sizi macera, aksiyon ve gizliliği birleştiren oynanışı ve merak uyandıran hikayesi ile 14. yüzyıl Fransa'sında duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.
 
Karanlık bir sırrı açığa vurmayı amaçlarken perişan haldeki bir dünyanın acımasızlığı ile karşı karşıya gelen Genç Amicia'yı ve onun küçük kardeşi Hugo'nun hikayesine tanıklık edeceksiniz.
 
Amicia ile Hugo Engizisyon askerlerinden kaçtıkları sırada veba salgını yüzünden ortaya çıkan durdurulamaz sıçan sürüleri her bir tarafı sarmıştır ve önlerin gelen her şeyi parçalayıp yutmaktadır. Amicia ile Hugo her şeye rağmen hayatları için mücadele ederken birbirlerini yakından tanıma fırsatı bulacak ve birbirlerine güvenmeyi öğrenecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Söylenti: Bir Sonraki Assassin's Creed Oyununun İsmi Ragnarok, İlk Bilgiler ve Ekran Görüntüleri Sony'nin İkinci ‘State of Play‘ Video Sunumu Bu Hafta Düzenlenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cpt. Alex Mason

6.5.2019 20:52:36

+2
quote:

Orjinalden alıntı: TheStarBox Şu oyunda atmosferle bir kadın ve çocuğunu yönetmek fikri hangi salaktan çıktı acaba çok merak ettim. Dram istesek dram filmi izleriz. Şu atmosferde kiliseye yobazlarına karşı savaşan bir şovalyeyi falan oynamak güzel olurdu. Bloodborn un daha gerçekçi hali gibi mesela. Hastalıktan delirmiş insanlar, fakirlikten kırılan köyler, yozlaşmış kilise ve lordlar. offf bunşarı biçerken dört köşe olurdum....
Aksiyon istiyorsan aksiyon oyunu oynarsın o zaman bu nasıl mantık :D ?

TheStarBox

6.5.2019 19:26:26

0
Şu oyunda atmosferle bir kadın ve çocuğunu yönetmek fikri hangi salaktan çıktı acaba çok merak ettim. Dram istesek dram filmi izleriz. Şu atmosferde kiliseye yobazlarına karşı savaşan bir şovalyeyi falan oynamak güzel olurdu. Bloodborn un daha gerçekçi hali gibi mesela. Hastalıktan delirmiş insanlar, fakirlikten kırılan köyler, yozlaşmış kilise ve lordlar. offf bunşarı biçerken dört köşe olurdum....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız