Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

A Light in the Dark PS4 ve Switch Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncı Sekai Project ve geliştiriciler CreSpirit, Storia ve Narrator, bu sonbaharda PlayStation 4 ve Switch için A Light in the Dark adlı görsel roman niteliğindeki oyunu yayınlayacağını duyurdu. A Light in the Dark ilk olarak 15 Haziran 2018'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Oyunun açıklaması ise şu şekilde:
 
Hao-Chen Jiang, gözlerini açtığında ne olduğunu anlayamadı. Önünde daha önce görmediği loş ve kasvetli bir oda vardı. Işıkları açmak için ayağa kalkmaya çalışırken kollarının arkada bağlı olduğunu gördü ve o sırada kaçırıldığını anladı. O sırada karşısına gizemli bir kız çıktı. Karşısına çıkan kız küçümseyen bir bakışla ona kaçırıldığını ve ailesi fidye ödemeyi kabul etmedikçe kaçma şansının olmadığını söyledi. Ama belki de bunun arasında paradan daha fazlası var… 
 
Oyundaki hikayenin bir kısmı Hao-Chen'in kaçmak için etrafındaki öğeleri inceleyebileceği etkileşimli bir bölümü oyunculara sunuyor. A Light in the Dark İngilizce, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerine sahip olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca birden fazla sonu içeriyor.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu görsel romantik macera hikaye A Light in the Dark
LoL 2022 Dünya Şampiyonası Yarı Finali State Farm Arena'da Gerçekleşecek! Anonymous Code, 2023'te PS4, Switch ve PC için Batıya Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız