Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ASUS, “Haydi Birlikte PC Toplayalım” Etkinliğini Duyurdu

 
 
ASUS, oyun ve sistem toplama topluluklarını kucaklayan “Haydi Birlikte PC Toplayalım” bilgisayar toplama etkinliğini duyurdu. Toplama sistemler, ASUS’un 30 yılı aşkın zaman önce piyasaya çıkardığı ilk anakart modellerinden bu yana ASUS DNA’sının önemli bir parçası oldu. ASUS, günümüzde kullanıcıların kendi sistemlerini kurmaları için gereken bileşenlerin büyük bir çoğunluğunu üretiyor. Eşsiz tasarımlar ve yenilikçi özelliklerle PC oyuncularına, tasarımcılara, sistem toplayanlara, mod yapanlara ve uzman kullanıcılara hitap eden ürünler geliştiriyor.
 
 
Haydi Birlikte PC Toplayalım etkinliği; ASUS ekibinin, profesyonel e-spor oyuncusu Bugha’nın, DesignsbyIFR’nin ve daha fazlasının hazırladığı ilham veren eğitim videoları ve kılavuzlarıyla her tür kullanıcıya hitap ediyor. Yetenekli sistem toplayıcıları ve mevcut sistemlerini geliştirmek isteyen kullanıcılar yeni ASUS PC DIY yapılandırıcısıyla ilk adımı atıp kendi ihtiyaçlarına uygun bilgisayarı toplamaya başlayabiliyor.
 
Etkinliğe ASUS PC DIY sayfasından ulaşabilirsiniz.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
asus pc
Kitaria Fables Oynanış Fragmanı Dollhouse Ekim'de Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

1.8.2021 10:27:34

0
Bugüne kadar ev almak imkansız, sıfır bir araba almaksa çok ama çok zordu artık imkansızlar.Fakat bir şey daha artık imkansız Pc toplamak.Şimdi demeyin 20 bin liralık pc'lere niye bakıyorsun 7-8 bin liraya da pc bulabilirsin şaka mı yapıyorsun elimdeki gtx1080li Pc zaten o dediğin fiyattaki sıfır pc'lerden daha hızlı derim.Gtx1660 şaka mı o fiyatlara? Bunu mu layık görüyorsunuz gençlere, oyun oynamak veya bi şeylerle uğraşmak isteyen insanlara? Bakın universiteler açılacak, okullar açılacak bu gençlerin çoğunluğunun bu ihtiyaç duyacakları pc'leri alması mümkün değil.Çalışıyoruz ama aldığımız karşılıkla bir yaz tatili planı bile yapılamıyor.Yiyecek içecek artık lüks olmaya başladı.Önceden iyi kötü pc upgrade edebiliyor bi şeyler satın alabiliyorduk biriktirerek ama artık onlar da lüksten alınabilmesi çok zor listesine girdi. Asus bence sen bu sloganı değiştir: Haydi toplumca birlikte intihar edelim" olsun :D

sabotage1907

30.7.2021 15:04:12

+1
parasını asus verecekse neden olmasın, hadi toplayalım asus.

Yanfo

30.7.2021 13:41:10

0
Düşünce güzel, uygulama çok kötü. PC parçalarını seçtiriyor, sonra sipariş ver diyorsun ve parçaların sayfasına yönlendiriyor. Topladığınız sistemi satın alma opsiyonu sunmuyor. Hatta parçaları bile satın alamıyorsunuz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız