Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ARK Yapımcısı Xbox One X'in Güçlü ve Zayıf Yönleri Hakkında Konuştu

 
     Geçtiğimiz günlerde Xbox One X desteği alan ARK: Survival Evolved'un yapımcılarından Jesse Rapczak hem oyunlarının Xbox One X üzerindeki performansına hem de yeni konsola değinerek açıklamalarda bulundu.
 
     Xbox One X'in hem Xbox One'a hem de PS4 ve PS4 Pro'ya oranla daha fazla bellek sunmasının kalite çıtasını yukarı çekebilmelerindeki en önemli etken olduğunu belirtti. Bu sayede doku kalitesini iyileştirebildiklerini ve çizim mesafesini arttırdıklarına değinen Rapczak Xbox One X'in GPU'sunu "gerçek bir canavar" olarak nitelendirdi. Ancak CPU için aynısını söyleyemiyor. Kendisine göre CPU daha güçlü olabilirmiş. Şayet Xbox One X daha güçlü bir CPU ile çıksaydı oyunların görsel kalite farkının daha belirgin olacağını söyleyen yapımcı güçlü bir GPU'nun görsel yönden ellerini zenginleştirdiğini, iyi bir işlemcinin de  oyunun derinliğini arttıracak elementlerin kapısını açtığını belirtiyor.
 
     Tabi konsolların planlamasında ne gibi faktörlerin etkili olduğunu söylemek zor. Çünkü işin için fiyat politikasından, gelecek neslin planlamalarına kadar pek çok faktör bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers Ark Survival Evolved Survival Hayatta Kalma Dinozor Studio Wildcard PC PS4 Xbox One
Halo 5'in Xbox One X Güncellemesi Ne Kadar İyi? Bossa Studios, Açık Beta Süreci Beklediği Gibi Gitmeyen Decksplash'i İptal Etti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ARK: Survival Evolved
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız