Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ARK: Genesis Bölüm 1 Yayınlandı, Oyun Bu Hafta Sonu Steam'de Oynaması Ücretsiz

 
Studio Wildcard, ARK: Survival Evolved genişleme paketi ARK: Genesis Bölüm 1'in PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptığını duyurdu.

Erişebilmek için ARK: Genesis Season Pass'i satın almak gerekiyor. ARK: Genesis Season Pass ayrıca ARK: Genesis Bölüm 2'yi içerecek ve onun da  Kış 2020'de çıkması planlanıyor.
 
Bununla birlikte ARK: Survival Evolved bu hafta sonu Steam'de oynaması ücretsiz.

Şu andan itibaren indirip 2 Mart'a kadar oynayabilirsiniz.

Satın almayı düşünenler için de standart sürüm %80 indirimle 15,40 TL.
 
ARK: Genesis Bölüm 1 içeriği:
 

Sanal bir simülasyon içinde uyanırken, daha önce gördüğünüz hiçbir şeye benzemeyen bir dünyada hayatta kalmalısınız! ARK: Genesis, ARK'nın destansı hayatta kalma destanında yeni, hikaye odaklı bir başlangıcı temsil ediyor. Garip bir şekilde tanıdık bir arkadaşınızla, simülasyonun zorlu testlerinin üstesinden gelmelisiniz. Sadece savaşarak, inşa ederek, ehlileştirerek ve keşfederek bu yasak yerin arkasındaki sırları ortaya çıkaracaksınız.
 
HER MİSYONU Fethet
Simülasyon için holografik bir rehber olan HLN-A, kendi hızınızda mücadele edebilmeniz için çeşitli zorluk seviyelerinde geniş bir görev yelpazesi sunar - güç artışlarının yardımıyla düşman dalgalarını vurmaktan, savunmasız bebek yaratıklarına eşlik etmekten her şey güçlü patronları takip edip avlamak, Dino Races'te yarışmak, hatta bir Dodo-Basketbol turu oynamak ve çok daha fazlası. Simülasyonun kendisi mükemmel değildir, bu nedenle tüm dünyaya dağılmış aksaklıkları gidererek ekstra kredi (ve deneyim) kazanabilirsiniz. Görevleri tamamlamak, ekstra kaynaklar, TEK öğeleri, ortamlar arasında seyahat etmek ve daha fazlası için harcayabileceğiniz Altıgenler kazandırır.
 
LETHAL PEYZAJLARI KEŞFEDİN
ARK: Genesis, keşif için olgunlaşmış güzel biyomlara sahip - ama hepsi seni ölü istiyor. Simülatör, fetid uzaylı bataklıkları, derin denizaltı siperleri, soğuk dağ zirveleri, tehlikeli volkanik cehennemler ... ve hatta yabancı bir ayın vahşi düşük yerçekimi yüzeyindeki cesaretinizi test eder. Her alanı fethetmek hazırlık, zekâ ve doğaçlama yeteneğini gerektirir, böylece bir yanardağ gökten yağmur yağdığında, bir çığ sizi gömer ya da bir jakuzi sizi tuzlu derinlere çeker, meydan okumaya hazırsınız!

AVCILIK VE OYUN YENİ YARATICILAR
Ortamlar tehlikeli olabilir, ancak ARK olarak adlandırılan yeni yaratıklarla karşılaştırıldığında hiçbir şey değildir: Genesis evi: web gibi dönen örümcek benzeri hayvanlar, sevimli ama ölümcül şekil değiştiriciler, adaların büyüklüğünde deniz kaplumbağaları ve canlı olarak hareket eden lav kertenkeleleri demirci ocakları. Artı, kim aşırı hiperuzay kabiliyetine sahip bir uzay balinası üzerinde uçmak istemez ki? Simülasyonda ustalaşın ve kendinizi gizemli yeni bir patronla test edebilirsiniz… ARK'ın daha önce hiç görmediği beğeniler.

DİŞLİ OLUN VE YAPIN
ARK: Genesis'in birçok tehlikesine karşı cesaret verirken, yeni ekipman yapmak için biraz zaman ayırın. Kombo özellikli plazma pençeleri ve uzaktan güdümlü seyir füzeleri gibi silahları kullanın. Balık ağlarından madencilik tatbikatlarına veya vurgulu atkılar gibi yeni araçlara kadar aletler yapın. Baskı plakaları, alarm sistemleri, atlama pedleri, okyanus platformları ve daha fazlası gibi etkileşimli yapısal elemanlar oluşturun. İster tek başına hayatta kalan bir hayatta kalma uzmanı, ister silah yapım savaşçısı, ister üs inşa eden bir mimar olun, bu genişlemenin size uygun bir işçilik projesi var.

TESTİ GEÇECEK MİSİNİZ?
ARK: Genesis hikayenizi yepyeni bir yöne taşıyor - ve beceriniz başarınızı belirliyor. Her şey en üst düzeye çıkar: zorluklar, tehlikeler ... ve büyük ödüller. Sadece en zorlu ve en akıllı kurtulanlar simülasyonun tüm testlerini geçecek. Onlardan birisi mi olacaksın? 

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ark Survival Evolved Survival Hayatta Kalma Dinozor Studio Wildcard PC PS4 Xbox One
Frictional Games "I am Tasi" Teaser Video Monster Hunter Filminden İki Yeni Poster

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ARK: Survival Evolved
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız