Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AC Yönetmeninden Japonya Temasına Yeşil Işık


    Assassin's Creed serisi son oyunlarında sıradanlaşmasıyla eleştiriliyor. Bu yüzden yapımcılar, oyuncuların fikirlerine açık duruma geldiler. Serinin oyuncuları da bildiğiniz gibi uzun süreden beri Japonya temasını istiyorlar. Black Flag'in yönetmeni Jean Guesdon, Japonya temasına yeşil ışık yaktı.
 
    VG247'ye konuşan Jean Guesdon, Feodal Japonya'nın yeni oyundaki seçeneklerin arasında yer aldığını belirtti. İhtimal bakımından konuşan Guesdon, "İnsanlık tarihindeki bütün temalar Assassin's Creed serisine konuk olabilir." eklemesini yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ubisoft Assassin's Creed IV PC PS3 Xbox 360 PS4 Xbox One Action AC4 ACIV Assassin’s Creed 4
He-Man Video Oyunu Ücretsiz Olarak Çıktı! Microsoft Yetkilisi, E3 2014 Planlarından Bahsetti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.1.2014 21:43:24

0
bencede Japonya'da geçebilir. Assassin's creed Embers'taki kızın kapşonunun önündede sivrilik yoktu, Edward'ın kapşonundada. Bence bu bile bir ipucu olabilir.

BSC Misafiri

21.1.2014 11:28:56

0
Azıcık da Prince of Persia çıkarın yeter artık AC'tan midemiz bulandı.

Babblebabble

21.1.2014 00:26:13

0
Ayakta hidden blade ilginç bir alet olur.

by_t

21.1.2014 00:09:27

+1
tüm dünya uygarlıklarını gezicez gibi bu gidişle ayrıca samuraylarla kapışmayı sabırsızlıkla bekliyorum

alito

20.1.2014 23:51:47

+1
Mısır yada Japonya seriye yeniden hayat verebilir.

mementopolis

20.1.2014 23:50:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
öyle degil film güzel tabiki.. ninja , samuray vs vs beklerken o filmin yapisinda bir kurgu cikarsa güzel olmas demek istiyorum. misal olarak.daha cok nika bekliyorum ya neyse.

BSC Misafiri

20.1.2014 23:38:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis hahaha ilginc yani dövüs sitemini basdan düzenlemeleri gerekecek ninja,samuray sitilerini kullanmalari gerekecek , böyle bir tip düsünüyorum lakin büyük beklentiye girmek sacma olur :)

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın





japon ya ya gelen ingilizler( ingiliz bir assasin bkz. last samuray filmi) gibi avrupalilar gibi sacma birseyde cikabilir . ezio haric..
LAst Samuray mı saçma?

KrMer_TR

20.1.2014 23:36:42

+1
İlk oyun çok güzeldi ama belli bir süre sonra kendini tekrar ediyordu ve oyundan soğuyorduk. İkinci oyun ilk oyunun üstüne çok şey katmıştı ve oynanabilirlik ve hikayeye kattığı derinlik açısından takdire şayandı. İlk iki oyunun bu başarısından sonra ubisoft işi kar amacına dökerek brotherhood ve revalation ile ezionun hikayesine devam etti ve bu oyunlarda artık çok fazla yenilik sunmasada ( suikastçi çağırabilmek oldukça iyiydi :D ) hikaye için güzel içerikler barındırıyorlardı. Ama artık seri kendini tekrar etmeye başlamıştı derken 3. oyun çıktı büyük beklenti oluştu ama conner da altair deki ve eziodaki o duyguyu yakalayamadık. Sadece deniz savaşlarını oyuna eklemeleri oyunu oynattırabilen tek özellikti benim açımdan. 4. oyunda korsan teması güzeldi ama artık seri 3. oyunda dahil olmak üzere git gide o suikast işleme güzelliğini kaybediyordu. Sukisat işlemek artık sıradandı. Sanki başka bir oyuna oynanış süresini doldurmak için suikast görevleri ekleniyormuş hissi oluşturmaya başlamıştı bende. Ben eğer seri japon temasına ve mısır temasına kayarsa en azından bu batı ülkelerinde geçtiği temadan kurtulup bize o eski oyunlarındaki atmosferi yaşatabilir diye düşünüyorum. En azından ubioft açgözlülüğünden vazgeçip oyunu 2 yılda bir çıkarırsa az bir yenilik bile yapsalar bizim açımızdan oyunu özleme fırsatımız olur diye düşünüyorum. :)

Master_Evil

20.1.2014 23:34:58

+1
japonya teması çok yakışacak seriye

mementopolis

20.1.2014 23:32:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price
nekadar bos bir insan , laf atip durma millete

LLySS33

20.1.2014 23:28:01

0
yakındır taş devrinde de oynarız, oyunu severek takip ettiğim sistem yetmiyor diye AC IV BF'gi oynayabilmek için uğuruna PS 4 sipariş ettiğim bir oyun eventler ve gemi savaşlarının harika olmasına rağmen adalarda bazı yerlerin sadece ağaçlar konularak geçiştirilmesi dışında herşey müthiş

Frozen Grenadier

20.1.2014 23:23:11

-5
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis hahaha ilginc yani dövüs sitemini basdan düzenlemeleri gerekecek ninja,samuray sitilerini kullanmalari gerekecek , böyle bir tip düsünüyorum lakin büyük beklentiye girmek sacma olur :)

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın





japon ya ya gelen ingilizler( ingiliz bir assasin bkz. last samuray filmi) gibi avrupalilar gibi sacma birseyde cikabilir . ezio haric..
fazla düşünme sen

mementopolis

20.1.2014 22:33:59

0
hahaha ilginc yani dövüs sitemini basdan düzenlemeleri gerekecek ninja,samuray sitilerini kullanmalari gerekecek , böyle bir tip düsünüyorum lakin büyük beklentiye girmek sacma olur :)
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
japon ya ya gelen ingilizler( ingiliz bir assasin bkz. last samuray filmi) gibi avrupalilar gibi sacma birseyde cikabilir . ezio haric..

haktan24

20.1.2014 22:15:40

+1
assasıns creed in benim için yeri cok farklıdır her cıkan serisini her görevini her detayını bitirmeden sindire sindire oynadıgım ender ve nadir oyunların basında gelir tahminim bir sonraki oyun japonya veya mısır arasında geçmesi muhtemel cünkü 4 oyunu oynamayan arkadaslarım vardır ve spoiler vermek istemiyorum oynayacaklar için ipucum normal gercek yaşamda desmond un yerine yeni bi karakter var o karakterle tüm odalardaki bilgisayarları hack leyin ve bilgileri görün cok detaylı ve farklı seyler görüceksiniz oyunun ilerleyişi ve geçmişde olan şeylerle ilgili bir dünya bilgi bulunmakta dedigim gibi spoiler vermek istemiyorum ancak dedigim görevleri yani anımus görevlerindeki yeni karakterdeki kişiyle tüm odalarda bilgisayarları hack leyin kameralar dahil oyunun senaryo vi gidişatıyla ilgili cok önemli bilgiler vermektedir sıkı ac hayranları zaten her detayını görürler haber için teşekkürler bsc

oyuncu11790

20.1.2014 21:58:22

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Assassin's Creed Embers ta bi japon kız vardı İnşallah o olur
Embers animasyonunda çıkacak bir oyunun alt yapısı yapılmış gibiydi , hatta izlediğimde heyecanlanmıştım açıkçası animasyonda Ezio'nun son günleri kadar o gelen kıza da baya odaklanılmıştı , farklı bir tema ve deneyim olacaktır ...

BombaBoyaJ

20.1.2014 21:53:37

0
bir sonraki oyun nerede geçsin diye anket açıldığında yabancı Türk sitelerinde hep Japonya yı seçmiştim.umarım kararlarından şaşmadan devam edip çıkarırlar.

BSC Misafiri

20.1.2014 21:51:19

0
Assassin's Creed Embers ta bi japon kız vardı İnşallah o olur

BSC Misafiri

20.1.2014 21:37:30

0
Çıkarsa süper olur. Mısır ve Japonya'yı çok istiyordum. Çinlisi de fena olmazdı fakat Çinlisi biraz dövüş işine giriyor fakat Japon işi kılıçlara felan daha yatkın. Katanayı alıp koşmak süper olurdu.

demo22

20.1.2014 21:30:15

+1
AHA İşte sonunda en çok istediğim ülke sonrada mısır olursa çok iyi olur.

hakanozzdemir

20.1.2014 21:29:32

0
oyun hikayesi iyi ilerliyor.eziodan sonra eksiklik var yine de tarihi mekanlarla,karakterlerle birleşince güzel harmanlanıyor.oyuncuların nasıl bi tema istediğini dikkate almaları cok iyi.japonyada ninja olmak harika bi duygu olacak.ileriki oyunlarda bence ispanyada zorro olmak,vahşi batıda bi kovboy olmak ya da spartacus olmak gibi fikirler işlenebilir.genelde isyancı ruhlar ele alınıyor çünki.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed IV: Black Flag ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız