Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AC: Brotherhood'da Tek Kişilik DLC de Olacak


 
 
     Desmond ile Ezio'nun macerasını tekrar yaşayacağımız Assassin's Creed: Brotherhood seriye çok oyunculu modları getirmesi bakımından önemli bir yapım. Yine de bu oyun sadece çok oyunculu modlara odaklanacak değil.
 
     Brotherhood'un Assassin's Creed 2.5 gibi görülmesini istemeyen Ubisoft oyunun senaryo moduna da büyük önem verdiğini söylemişti. Firmadan yapılan açıklamaya göre tıpkı Assassin's Creed II'deki gibi indirilebilir içeriklerde de senaryo modu desteklenecek.
 
      Ayrıca Desmond'ı yöneteceğimiz daha fazla zamanın olduğunu söyleyen Ubisoft yetkilileri günümüzde geçen bölümlerin bir farklılık içereceğini de eklediler.
 
      Özellikle çok oyunculu modları için bir çok indirilebilir içeriğin geleceğini düşündüğümüz Brotherhood'un senaryo moduna da ağırlık verilmesi sevindirici. Zira bazı oyuncular oyunu hala çok oyunculu yönleriyle tanıyorlar.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Assassin's Creed Brotherhood Ezio Altair Ubisoft Aksiyon Macera ps3 Xbox 360 PC
İşte Final Fantasy XIV'ün Sınıf Listesi Lara Croft'a Birbirinden Şık Avatar Nesneleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.7.2010 15:55:44

0
Ben oyunu bLack eDitıon oLarak bitiRdim(3 Defa)senarYo muKemmeL hemDe bıze yaRdm eDen ''brother'' Lar oLacak :) hiKayeYi meRakLa bekLi0rm eZionun amCasının fLn oLmesı yeNı comboLar fLn super oLucak merakL bekLi0rm

BSC Misafiri

27.7.2010 15:54:08

0
Ben oyunu bLack eDitıon oLarak bitiRdim(3 Defa)senarYo muKemmeL hemDe bıze yaRdm eDen ''brother'' Lar oLacak :) hiKayeYi meRakLa bekLi0rm eZionun amCasının fLn oLmesı yeNı comboLar fLn super oLucak merakL bekLi0rm

Iconic

25.7.2010 19:49:20

0
Yapmasınlar ya berbat bi durum sequence 12-13 ü oynayamadık ne olduğunu bilmiyoruz youtubedeki videolardan öğrenebildik ne olduğunu .. Bu arada onlinede inşallah clan sistemi olur ve clanlar arası savaşlar düzenlenir böyle olursa gerçekten güzel olur .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed: Brotherhood
+ TAKİBE
AL
227 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız