Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AC: Brotherhood ile İlgili Yeni Bilgiler

 

asscreedbrother

 

    Geçtiğimiz yılın en bomba oyunlarından biri olma özelliği taşıyan ve Ezio Auditoire'nin hikayesini ve Assassin'lerin nasıl bir örgüt olduğunu daha iyi anlamamızı sağlayan Assassin's Creed 2'nin Brotherhood ile devam edeceğini bir süredir sizlerle paylaşmaktan keyif alıyoruz. Son zamanların en güzel oyun duyurularından biri olan Assassin's Creed: Brotherhood ile ilgili taze bilgiler yayınlandı.
 
    15 saatlik oyun süresine sahip olan Assassin's Creed 2, Brotherhood ile kaldığı yerden devam ediyor. Tekrardan Ezio'yu kontrol ederek Roma'daki Templar'ları ortadan kaldırmamız gerekecek. Ancak bu sefer yalnız değiliz. Da Vinci, Machiavelli ve Caterina Sforza'nın bizle birlikte olup öldürme girişimlerimize yardım edeceği açıklandı.
 
    Oyunda zehirli dartlar gibi gizli silahlar kullanacağımız belirtilirken, paraşüt ve gelişmiş bir uçan makine de kontrol edebileceğimiz aksesuarlar arasında yer alacak. Tabi bu açıklananların oyunun aksesuar ve silah departmanının sadece ufak bir kısım olduğu söyleniyor.
 
    Multiplayer kısmına gelirsek, Ubisoft bu mod ile ilgili pek bir bilgi vermese de her oyuncunun kendine has "özel silahları ve gizli öldürme sanatları" olabileceği" müjdesini verdi. Yeni yeteneklerinizi rakiplerinize kullanarak onları şaşırıtıcı bir şekilde öldürmek sizin elinizde olacak.
 
    Geçtiğimiz hafta duyurusu yapılan Brotherhood'un resmi sitesi dün güncellenmişti, bugün ise ilk video'suna kavuşan Brotherhood'un tatil sezonunda PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacağı söyleniyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Assassin's Creed Brotherhood Ezio Altair Ubisoft Aksiyon Macera ps3 Xbox 360 PC yeni bilgiler
Gears of War 3'te Mech Kullanımı Metroid Other M'den Yeni Taramalar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.5.2010 15:43:56

0
Tatil Sezonu demek Hıristiyanların Kasım , Aralık aylarındaki Noel tatilinden bahsediliyor. Yani bizim okulların tatil olduğu Yaz dönemi değil.

Tenth Doctor

12.5.2010 10:26:14

0
crysis warhead gibi bişey bence bu

ezio41

12.5.2010 01:05:00

0
belkide ac3 ü çıkarmayada bilirler :DD benim anlamadıgım bu assassins creed brotherhood ta multıplayer dısanda acaba sıngle player moduda olcak mı ac2 gibi ?

BSC Misafiri

11.5.2010 23:28:16

0
benim anladığım bu oyun ac3 falan değil.ac2 ye devam oyunu yapılmış.tabi online oyun şu anda bir oyunun güncel ve oynanabilir kalabilmesi için kaçınılmaz bir durum.şöyle de diyilebilir.nasılki;crysis warhead,crysis in devamıydı.crysis 2 olarak bilinmişti.ama konuyu tamamlayan kapsamlı bir,ek paketti aslında.crysis2 henüz çıkmadı. şu an bu çıkacak olanada kapsamlı bir ek paket denebilir.ac3 çıktığında tamamen farklı mekan ,farklı karakter ve zamanda geçecektir.

BSC Misafiri

11.5.2010 22:39:30

0
bana göre aceleye gelen bir ac3 olacak.. ac2 satışları gaz verdi ubiye herhaldeki hemen yeni oyunu yayınlayacaklar.. ac2 den cok farkı olmayacak bence.

xbox=360

11.5.2010 22:25:00

0
bence bu youn daha iyi olacak bazi silahalr gordum sitesidnde demekki o karakterler kulancak bazilari yelpaze kizda baltada cellat tipndeki adamdadir kesin lol multi destegide olsa bu oyunun tadindan yenmez walla

sinemanyak

11.5.2010 21:19:48

0
Bu yaz mı? Bu kadar erken olması zor değil mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed: Brotherhood
+ TAKİBE
AL
227 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız