Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AC: Brotherhood Multiplayer'a 2 Yeni Karakter

 
   Ubisoft'un yarattığı en büyük oyun serilerinden biri olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen Assassin's Creed, son halkası Brotherhood'un özellikle multiplayer modu ile gümbür gümbür geliyor. 
 
    Bugün yapılan açıklama ile oyunun multiplayer modunda 2 yeni karakter eklendiği belirtildi. 'The Blacksmith' ve 'Soldier' adı altında çıkacak olan bu yeni karakterlerin yakında çıkacak olan Beta'da yer almayacakları belirtildi.
 
    Eylül ayında PS3'e özel olacak olan Beta sayesinde iddialı görünen Brotherhood multiplayer'ını yakından görme şansı yakalayacağız. Kimbilir belki de herkesin keyif alacağı bir multiplayer ile karşılaşırız.
 
    19 Kasım'da PC, PS3 ve Xbox 360'a çıkışını yapacak olan Assassin's Creed: Brotherhood için eklenen 2 yeni multiplayer karakterinin görüntüsü aşağıdadır. Özellikle Blacksmith, "vurdum mu oturtan cinsten" görünüyor :)
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Assassin's Creed Brotherhood Ezio Altair Ubisoft Aksiyon Macera ps3 Xbox 360 PC multiplayer 2 karakter
Metroid: Other M'e Yeni Oynanış Video'su Avrupa'ya Özel KH: Birth By Sleep Special Edition
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

romedon

28.8.2010 14:30:27

0
hayatımda oynadıım en ıyı oyun ac dır hep zevk alarak ve her oyununu 1den fazla bıtırmısımdır...oyunun gercek bı fanıyım.. Ama oyunun betasını oynamıcam ve hıc bı gameplay de ızlemedım.. Heycanımın azalmasını ıstemem mesela betayı oynadım artık multıplayer nasıl olcak gıbı bı merakım olmıcak buda merakımı azaltıcak =) sadece multıplayer traıler bıde su ezıo nun arkadaslarınında oldugu vıdeoyu ızledım =) valla haklısın bende aynı betayı indirmicem 1ay daha dayanırım o zman oyundan sıkılırm belki bile en iyisi hiç indirmemek videusunuda izleyemiyom canım çekiyo :DD

BSC Misafiri

26.8.2010 12:35:07

0
ubisoft işini bilio hani buanimus 2.0 sıfırı çıkartmış hani desmond yatıyoda geçmişe ezio olarak dönüo o işte böle koltuğu war bilgisayarı falan war ama tek problem geçmişe dönemiyoruz

BSC Misafiri

15.8.2010 16:52:01

0
hayatımda oynadıım en ıyı oyun ac dır hep zevk alarak ve her oyununu 1den fazla bıtırmısımdır...oyunun gercek bı fanıyım.. Ama oyunun betasını oynamıcam ve hıc bı gameplay de ızlemedım.. Heycanımın azalmasını ıstemem mesela betayı oynadım artık multıplayer nasıl olcak gıbı bı merakım olmıcak buda merakımı azaltıcak =) sadece multıplayer traıler bıde su ezıo nun arkadaslarınında oldugu vıdeoyu ızledım =)

The Jolly Joker

30.7.2010 01:07:52

0
İnşallah güzel bir multiplay tarzı olur. PC için orjinal alacağım PS3 de betasını deneyenlerin yorumuna göre. Sıkıldım artık tek düze multilerden azcık değişiklik arıyor insan =)

BSC Misafiri

29.7.2010 23:29:57

0
Ubisoft ne yaptığını biliyor. Duyduğuma göre Giovanni Auditoreyi Collectors editionda vereceklermiş. (ŞAKA YAPMIYORUM) XD

Antrim

29.7.2010 22:46:04

0
bu adamları kullanacaklar herhalde duşuk level li olcak gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed: Brotherhood
+ TAKİBE
AL
227 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız