Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ACER, IFA'da Predator Oyuncu Serisini Tanıttı

 
     Acer Predator oyun ürünleri serisini IFA Berlin'deki next@acer etkinliğinde tanıttı. Masaüstü bilgisayarlardan dizüstü bilgisayarlara, tabletlerden monitörlere ve donanımlara kadar oyun cihazlarından oluşan yeni ürün portföyünü, TeamAcer eSports üyelerinin de katıldığı etkinlikte vitrine çıkardı.

     Acer Kurumsal Başkanı ve CEO'su Jason Chen şunları söyledi: “Oyun stratejimizi ilk olarak bu yıl Nisan ayında New York'taki global basın toplantımızda duyurmuştuk; bugün ise, Predator oyun ürünlerimizin sunduğu çoklu platformların zamansız tasarım ve teknolojik mükemmelik hedefimizi nasıl temsil ettiğini göreceksiniz. TeamAcer'ın üstün Ar-Ge yeteneği, tutkusu ve değerli oyun öngörüleri ile, şimdi Predator Kabilesi adını verdiğimiz ciddi oyuncular için sınıfının en iyisi deneyimleri sunuyoruz.

     Acer ayrıca, LAN partilerine getirmek için projektörler ve surround ses ve dokunsal geri bildirimli oyunlar için optimize edilen akıllı telefonlar da dahil olmak üzere, Predator ailesine gelecekte eklenecek olan ürünlere yönelik vizyonunu da paylaştı. E-spor'a 2009 yılından beri destek olduklarını ve e-spor takımı TeamAcer30'un üzerinde profesyonel oyuncu ile desteklediklerini belirten Acer ekibi, Open Gaming Alliance’a göre oyun pazarının 2014'te 26 milyar dolardan 2018'e kadar 35 milyar dolara büyümesinin beklendiğini açıkladı.

     Acer'ın yenilenen Predator serisi oyun ürünleriyle ilgili öne çıkan detaylara göz atıldığında örneğin, Predator 17 ve Predator 15 dizüstü bilgisayarlar CPU ve GPU sıcaklıklarını %5'e kadar düşürmek için optik sürücüde değiştirilebilen üçüncü bir fan modülü olan Predator FrostCore'u destekleyerek, sistem özellikle ağır yük altındayken daha soğuk çalışmasını sağlıyorlar.

     Predator 8 Tablet, ses kalitesini gerçek surround ses ile geliştirmek için özel bir DSP algoritmalı dört hoparlör dizisi olan Predator Quadio'yu destekliyor ve Predator TacSense ile oyunlar ve videolar için duyusal geri bildirim sağlıyor.

     Predator G6 ve G3 masaüstü bilgisayarlar 6. nesil Intel Core işlemciler, 64GB'a kadar DDR4 sistem belleği ve NVIDIA GeForce GTX ekran kartlarıyla oyuncuların karşısına çıkacaklar. Bu modellerden Predator G6 Tek Dokunuşla Hız Aşırtma (One-punch overclocking) özelliğine sahip ve her iki bilgisayar da hava akışını optimize eden ve içerideki ısıyı verimli bir şekilde dışarı çıkartan Acer IceTunnel donatılmış durumda.

     Ayrıca, Predator Z35 monitör sarmal bir oyun deneyimi için NVIDIA G-SYNC grafiklere, 35 inç 21:9 UltraWide Full HD (2560x1080) panel ile 2000R eğime ve 144Hz'e (200Hz'e çıkarılabilir) kadar yenileme hızına sahip.

     Son olarak, Acer sarmal bir duyusal deneyim ve ciddi bir bilgi işlem gücü arayanlar için tasarlanan Aspire V Nitro serisi dizüstü bilgisayarlarını da yenilediğini duyurdu. Yenilikler arasında, ekranın bir kenarında gizli bir şekilde konumlandırılarak ölü bölgesiz 360 derece kablosuz kapsamayı garanti eden yuvalı anten tasarımı mevcut. Ayrıca Aspire V Nitro'nun daha çok toplantı odaları veya oyun partileri gibi ortamlarda performans isteyen kullanıcılar için geliştirildiği de duyurulanlar arasında.

Bu haberin bağlantısı
URL
SOMA'nın Yeni Videosu Oyunda Karşılaşacağımız Yaratıkları Gösteriyor DICE: "DirectX 12, Frostbite Oyun Motorunun Bir Parçası"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız