Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

40 Bin TL Adalet Meydanları’nda Sahiplerini Buldu!


     Yurtdışındaki e-spor keyfini ve kültürünü ülkemizde de geliştirmeyi amaçlayan Riot Games, zaman geçirme aracı olarak görünen oyunların aslında bir spor dalı olduğunu Türkiye’deki en yüksek para ödülüne sahip turnuvasıyla kanıtladı.

     300’ün üzerinde takım katıldı!

     En oyuncu odaklı şirket olmayı hedef edinen Riot Games, League of Legends’ın 15 Eylül’de başlayan ve 1 ay süren ilk resmi turnuvasında 300’den fazla takımı ağırladı. Çeyrek final için İstanbul’a, GameX oyun fuarına gelmeye hak kazanan 8 takım 5 Ekim Cuma günü tüm oyun tutkunları karşısında Adalet Meydanları’nda savaştı. Double elimination/best of 3 formatındaki turnuvanın 6 Ekim’deki yarı finalinin ardından 7 Ekim Pazar günü de finali kazanan şampiyon takım belirlendi.

     Kazanan HWA Gaming Kingston!

     Adrenalinin dorukta olduğu finalin sonucunda 10 bin TL’lik para ödülü, ASUS’tan dizüstü bilgisayar ve Logitech’ten özel oyuncu setinin sahibi HWA Gaming Kingston adındaki takım oldu. Kıyasıya geçen final mücadelesinde ikinci olan takım, Team Turquality 5 bin TL’lik para ödülü ve Logitech’ten set kazandı. Turnuvada üçüncü olan takım ise 2 bin 500 TL’lik ödülün ve yine Logitech’ten hediyelerin sahibi oldu.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Fable: The Journey'in İlk İncelemeleri Yayımlandı GTX 650 Ti'ın Assassin's Creed 3'lü Paketi Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.10.2012 17:02:38

0
quote:

bak Allahın yabacılarına ta nerden geldiler paralarını aldılar gittiler.Türkler anca izlesin ve kendi memleketinde bile birşeyi yabancılara kaptırsın.Adam nereden nereye para götürüyor.
Mantık hatası arkadaş gazete okurken de galiba sadece resimlerine bakıyo:d

musAKka

10.10.2012 11:00:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: naklan bak Allahın yabacılarına ta nerden geldiler paralarını aldılar gittiler.Türkler anca izlesin ve kendi memleketinde bile birşeyi yabancılara kaptırsın.Adam nereden nereye para götürüyor.
HWA Gaming Kingston zaten Türk takımıdır.

Vernon Schillinger

9.10.2012 23:50:54

0
bak Allahın yabacılarına ta nerden geldiler paralarını aldılar gittiler.Türkler anca izlesin ve kendi memleketinde bile birşeyi yabancılara kaptırsın.Adam nereden nereye para götürüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız