Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3D Platform Oyunu Pumpkin Jack Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını Headup Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Nicolas Meyssonnier'in yaptığı, 3D platform oyunu Pumpkin Jack; PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için duyuruldu. Oyun MediEvil'a benzerliği ile dikkat çekiyor.
 
Oyun 2020'nin son çeyreğinde yayınlanacak. Oyunun tanıtım yazısını ve duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Pumpkin Jack, Efsanevi Kabak Lordu Jack'i konu alan bir 3D platform oyunudur. Bu epik maceranın derinliklerine dalın ve kötülüğün iyiliğini yok etmesine yardımcı olun. 
 
- Renkli Çizgi Film Ayarı: Her biri farklı, renkli ve kaliteli renk paletleriyle hazırlanan, çekici atmosfere sahip olan bölgelerde gezin. 
 
- Hayatınız İçin Savaşın: Her köşede bulunan düşmanlarla savaşmak için kombo saldırılarda, gerçek zamanlı savaşlarda hayatta kalmada ve düşmanlarınızdan kaçmada ustalaşın. Oyuncular silahların kilidini açmalı silah seçimini bilgece yapmalıdır.
 
- Kafanı Kaybetme: Yer çekimi ve refleks gibi fiziksel bulmacaları çözün. 
 
- Yanında Savaşabilmesi İçin Kendine Arkadaşlar Bul: Bu macerasında Jack'e yardım etmesi için kibirli bir baykuş ve uzun menzilli saldırılarda etkili olan bir karga bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pumpkin Jack Platform 3D MediEvil benzeri oyun korku macera
Gran Turismo Geliştiricisi: 4K Yeterli, Hedefimiz 240 FPS Final Fantasy VII Remake 100 GB Boş Alan Gerektirecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pumpkin Jack ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız