Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3D Platform Oyunu Blue Fire Şubat'ta Switch ve PC için Çıkacak

 
Yayını Graffiti Games ve geliştirici Robi Studios, üç boyutlu aksiyon platform oyunu Blue Fire'ın çıkış tarihini duyurdu.

Switch ile PC (Steam) için 4 Şubat'ta çıkacak ve $19.99 fiyattan satışa sunulacak. PlayStation 4 ile Xbox One'a daha sonraki bir tarihte gelecek.
 
Robi Studios CEO'su Gabriel Rosa oyun hakkında oldukça iddialı konuştu. "Yeni, zorlu bir 3D platform oyunu oynama arayışındaysanız Blue Fire tam size göre ve yakın zamanda oynayabileceğinizi açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Nintendo'nun harika 3D platform oyunlarıyla ilgili çok iyi bir geçmişi var ve Blue Fire'ın da bu oyunlar arasına gireceğini düşünüyoruz. Eğer Switch'iniz yoksa Blue Fire PC'de de inanılmaz oynanıyor. Kontrolcü kullanmanızı öneriyoruz." 
 
Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 Hakkında Açıklamalarda Bulundu Uzayda Geçen Çok Oyunculu FPS Oyunu Boundary Bu Yaz PS4 ve PC için Çıkacak

Babblebabble

14.1.2021 09:17:25

0
Woody oyununu hatırladım, onun kadar sinir bozucu engeller var gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız