Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS'in İlk DLC'si Fire Emblem'a Geliyor

3DS'e çıkacak Fire Emblem, sıra tabanlı strateji RPG olacak.
 
    3DS'e bu ay indirilebilir içerik desteği gelmesiyle beraber ilk olarak hangi oyuna DLC geleceği merak konusu olmuştu. Nintendo tarafından verilen rapora göre ilk DLC yakında çıkışını yapacak olan Fire Emblem oyununa geliyor.

    Bu yaz 3DS için dramatik bir fiyat kesiminin ardından Nintendo, yapımcıların oyunlarına DLC desteği getirecek bir sistem güncellemesi yayınlayacağını belirtmişti. Şu anda bu destek açık ancak henüz hiçbir yapımcı bir DLC girişiminde bulunmadı. Böylelikle Nintendo, 1. parti yapımcı olarak ilk DLC'yi kendisi çıkarma kararı aldı.

    Alınan bilgilere göre Nintendo, Fire Emblem için ilk DLC'yi Mart ayında çıkarmayı planlıyor. Bir diğer bilgiye göre ise Nintendo'nun Wii U için de DLC desteği getirme planı var. Ancak şunu bilmenizde fayda var, Wii U'da herhangi bir sabit disk bulunmayacak, buradan oyuna çıkacak DLC'lerin SD kartlara depolanacağı anlamını çıkarıyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak 1UP Nintendo 3DS Nintendo 3DS fire emblem dlc indirilebilir içerik
Gravity Rush Neden Avrupa'da Dijital Satılacak? Gran Turismo 5'te Bedava Aracı Kapmayı Unutmayın

clubberkay

27.12.2011 17:13:30

0
enteresan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız