Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS'in Monster Hunter Oyunları Batı Yolunda

TGS'de Monster Hunter Tri G'ye ilgi çok fazlaydı

     Monster Hunter oyunlarının Japonya'da ne kadar ünlü olduğunu biliyoruz. Zaten Capcom'a sadece bu ülkedeki satışlar bile yetiyor dersek hiç de abartmış olmayız. Aslında ticari olarak baktığımızda bu oyunların Batı'ya getirilmemesi Capcom'a çok fazla şey kaybettirmez.
 
    Yine de biz oyuncular Monster Hunter oyunlarını oynamak istiyoruz. Farklı bir online deneyim için bu tür oyunlara da ihtiyacımız var. Tabi 3DS için duyurulan Monster Hunter oyunlarında da bu deneyimi yaşamak istiyoruz.
 
    Capcom da Tokyo Game Show'da Monster Hunter Tri G ve Monster Hunter 4'ün Batılı hayranlarının beklemede kalmalarını, bu konu üzerinde çalışmaya başladıklarını belirtti. Daha önce de Capcom'un başkan yardımcısı Christian Svensson, Batılı Monster Hunter hayranları için heyecan verici duyuruları olduğunu belirtmişti.
 
    Şu an iki Monster Hunter oyunu ile Nintendo 3DS'e çıkarma yapan Capcom'un Nintendo'nun da desteği ile bu oyunları Batı'ya getireceğine eminiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Monster Hunter 3DS Tri G Aksiyon Capcom
MGS: HD Collection'dan Dopdolu Bir Video Sony: 3DS'in Circle Pad'i Bizi Biraz Şok Etti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter 3 Ultimate
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız