Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS'in Final Fantasy Oyunu Belli Oldu


     Nintendo 3DS'in geçtiğimiz yıl gerçekleşen duyurusu ile birlikte birçok firma konsola destek vereceğini açıklamış ve belli başlı oyunlarını duyurmuştu. Bu firmalar arasında yer alan Square Enix'te konsola farklı oyun duyuruları ile birlikte Final fantasy ve Kingdom Hearts gibi önemli serilerinin de duyurusunu gerçekleştirmişti. Konsol için geliştirilen Final Fantasy'nin tam adı ise neredeyse 1.5 yıl sonra, yani bugün ortaya çıktı.
 
     Famitsu, Square Enix'in Nintendo 3DS için geliştirdiği oyunun Theatrhythm: Final Fantasy olduğunu açıkladı ve oyuna ait ilk görüntülere yer verdi. Müzik/Ritim türünde çıkacak olan oyunun görüntülerine baktığımızda ise serinin klasik savaş anları ile ritim türünün birleştirildiğini görüyoruz. Bu görüntülerde ayrıca karakterlerin Cloud, Lightning gibi serinin önemli karakterleri olduğu da gözüküyor.
 
     Şimdi gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere...Bir Final Fantasy sever olarak açıkçası Square Enix'in çok yanlış bir politikada ilerlediğini düşünüyorum. Serinin gittikçe kötüleşen ana oyunları dışında, firmanın satış politikası adına çıkardığı her oyuna Final Fantasy ismini vermesi gerçekten affedilemez..Gidişata bakılır ise Square Enix'in bu politikadan sıyrılması zor gözüküyor.Umudumuz ise Nomura liderliğindeki Versus 13.....
 
     Oyunun Famitsu taramasına aşağıdan göz atabilirsiniz.
  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Theatrhythm: Final Fantasy Final Fantasy 3DS Nintendo Nintendo 3DS 3DS RPG Square Enix Müzik
Gods and Heroes: Wield The Power Videosu Prius Online: Temmuz Ayı Güncellemesi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sRIGORs

6.7.2011 15:18:16

+1
yazıklar olsun ya bu final fantasy adıyla böle berbat saçma sapan oyunlar yapılıyor.para kazanmak istiyorsan git simit sat kardeşim paranı başka yerlere yatır yada niye final fantasyi bozuyorsun

atahan12

6.7.2011 14:33:50

-2
Bu seri hala bitmedi mi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Theatrhythm: Final Fantasy
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız