Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS'in Avrupa Çıkışı 19 Ocak'ta mı Duyurulacak?

Resmi duyurusu E3 2010'da gerçekleşen 3DS, etkinliğe damgasını vurmuştu.
 
    Söylenti haberlerini pek sevmiyorum ama buna dikkat etsek iyi olur, çünkü gerçek olma olasılığı oldukça yüksek. O yüzden beni şimdi iyi dinleyin, Nintendo'nun yeni nesil el konsolu 3DS'in Japonya'ya 26 Şubat'ta, Amerika'ya ise Mart'ta çıkacağı kesinlik kazanmıştı. Ancak Avrupa konusunda hiç bir açıklama yapmayan oyun fabrikası, çok büyük ihtimalle ilgili duyuruyu 19 Ocak'ta yapacak gibi duruyor.
 
     Nintendo'nun Avrupa'ya 3DS için çıkış tarihi, fiyat ve çıkış oyunları konusunda duyuru yapacağı bu konferans Amsterdam'da gerçekleşecek ve 3DS ile ilgili soru işaretleri kafamızda yanıt bulacak. Bu konferansta net bir Avrupa çıkış tarihinin yanında net bir Amerika çıkış tarihi (x.3.2011 gibi) de verilmesi bekleniyor.
 
    2011'de çıkış yapacak en ilgi çekici teknoloji aletlerinden biri olacağına kesin gözüyle bakılan 3DS'in bu konferanstan sonra Türkiye fiyatlarının da yavaş yavaş belirleneceğini söyleyebiliriz. Beklemede kalın!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MCV Nintendo 3DS Nintendo 3DS avrupa çıkış tarihi konferans duyuru
Section 8: Prejudice'in Fiyatı Açıklandı Shift 2 Unleashed'in Limited Edition'ı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız