Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS'den Sonra Yeni Hedef "İletişim"

 
 
     Günümüz oyuncuları her ne  kadar Nintendo'nun iletişim / bağlantı'dan uzak kaldığını söylese de, Japon eğlence devi Nintendo her zaman için bağlanmakta farklı yöntemleri denemişti.
 
     Nintendo başkanı Satoru Iwata ve oyun dünyasının en saygın yapımcısı Shigeru Miyamoto dijital sektöründe şu an için çokta önemli olmadığını söylese de, ileriye dönük planlarıyla geleceğe hazırlık yapmayı da ihmal etmiyorlar.
 
     Nintendo başkanı Satoru Iwata yaptığı bir açıklamada, 3DS'in ardından dijital dağıtım / düzenlemenin sırada ki planı olarak şirketin hedefi olduğunu belirtti:
 
" Yeni çıkan donanımla birlikte bu durum ile ilgili düzenleme ve geliştirmeye yönelik hareketlenmenin tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Gözlüksüz 3D deneyiminin ardından Nintendo'nun geliştirilmiş bir kablosuz iletişim ağı olacak. Eğer etrafta iletişimin sağlanabileceği bir kaynak varsa, siz henüz cihazınızın iletişimini aktifleştirmeden pek çok bilgi 3DS'e ulaşmış olacak. Böyle bir özellikle birlikte dijital dağıtımcılık sektöründe de söz sahibi olmak istiyoruz."
 
     3DS'in ne zaman çıkacağı şu an için meçhul ancak Nintendo 3DSWare ve 3DSPlay isimlerini çoktan tescilledi. Görünüşe göre Nintendo farklı oyun deneyimi ve gözlüksüz 3D deneyimi dışında online arenada da kendini göstermek istiyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo 3DS Nintendo 3DS online wi fi wifi
Pokemon B & W'tan Yeni Detaylar Sam Fisher'a Bundan Daha İyi Bir Figür Olamazdı

.:SyLaR:.

12.7.2010 18:33:48

0
Nintendo şow devam ediyo 3ds almak lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız