Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS ve Wii U'ya DLC'ler Geliyor

Nintendo zararını kapatmak için yeni atılımlar yapmaya başladı.

     Adriasang'ın haberine göre yapılan bir görüşmede Satoru Iwata, 3DS ve Wii U için oyun içi dijital item satışının söz konusu olabileceğini açıklamış. Geliştiriciler sene sonuna doğru 3DS için ekstra içerikler satmaya başlamak için şimdiden kolları sıvamış durumda. Tabii bu Wii U'nun çıkışına denk getirilmek için yapılan bir strateji aynı zamanda.

     Iwata'ya göre ücretli DLC'ler Nintendo'nun kısa süreli gelirleri için faydalı olacak ve firmanın müşteri ile olan ilişkisinde de bir zarara sebep olmayacak. Kısa bir bilgi olarak aynı zamanda Nintendo'nun free-to-play oyunlarla da ilgilenmediğini bildirmiş Iwata.

     3DS'in satışları kötü giderken ve bir yandan da ürüne indirim gelmişken, bu atak beklenebilir bir durum açıkçası.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Joystiq Nintendo 3DS Nintendo 3DS Wii U
Guild Wars 2 Yeni Demoyla GamesCom'da 30. Haftanın Satışları (2011)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Oxygen1777

8.8.2011 04:19:02

0
"Sadece 3d eklemekle" :D diyen arkadaş 3D kavramını küçümsemiş herhalde :) O sevdiği sonycik köpek oldu 3D oyun sattırmak için.Birde Koysun vitaya 3D bakalım o kadar kolay mı bu iş.3D ekran demek 3D yapılan oyunlar demek,bu zor birşey.Hem ekranı yapmak hemde 3D oyun çıkarmak. Yeni online sistemi hazırlıyorlar.Ondan sonra görürüm ben bu atıp tutanları. 3DS'yi aldım Wii U'yuda çıktığı gün alacağım. "Nintendo'yu ağzınıza almayın dilinizi yakar!"

.:SyLaR:.

1.8.2011 16:14:24

0
@Pyloge Her kelimesine katılıyorum sırf wii ve ds alanları keklemek için çıkardılar ama insanlar yemedi.

MoYk

1.8.2011 15:41:24

0
İyikide böyle oldu satışlar iyi gitse ne oyunlar artıcaktı ne dlcler gelicekti.Nintendonun aklı başına gelse artık onla ilgilenmiyorum bunla ilgilenmiyorum trophy yok saçma online sistemlerini bi düzeltsinler.

Farwynd

1.8.2011 15:25:54

0
Wii'de deli gibi kar yaptınız. 5 para etmez bir donanımla yıllarca sattınız bırakta ufacık zararın olsun. Sadece 3D eklemekle, uyduruk bir GPU koymakla ne olacağını sanıyordun ki?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız