Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS Satışları Ağustos Ayında 2.6 Kat Arttı

3DS'in oyun sayısının azlığı konsolun satışlarının düşük olmasındaki en büyük neden

      Japonya, Nintendo'nun oldukça güçlü olduğu bir pazar. Bu ülkedeki satışların (belki Amerika kadar olmasa da) Nintendo için önemi çok büyük, ne de olsa kimse kendi ülkesinde güçsüz olmak istemez.
 
     DS ve Wii ile Japonya'nın en lideri haline gelen Nintendo, 3DS ile aynı başarıyı yakalayamama tehlikesi ile karşı karşıyaydı. 3DS henüz piyasada yeni bir konsol olmasına rağmen Japonya'da haftalarca PSP'nin gerisinde kalmıştı ve bu durum Nintendo için hiç de hoş değildi. Diğer bölgelerdeki satış rakamlarından da memnun olmayan Nintendo sonunda 3DS'te fiyat indirimine gitmişti. Bu indirim Nintendo'nun işine yaramış gibi görünüyor.
 
     Rakamlara baktığımızda 3DS'in Ağustos ayında 384.000 adet sattığını görüyoruz. Bu Mart ayındaki 430.000 adetlik satıştan sonraki en yüksek rakam olarak görülüyor. Tabi cihazın satışlarının artmasının nedeni 12 Ağustos'taki fiyat indirimiydi.
 
      3DS, Ağustos ayındaki performansı ile Temmuz ayına göre satışlarını 2.6 kat arttırmış oldu. Bakalım aynı performans önümüzdeki aylarda da devam edecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Nintendo 3DS Nintendo 3DS Ağustos Japonya
Playstation VITA'nın Web Browser'ından Görüntüler NinoKuni'nin PS3 Sürümünden Yeni Bir Video

BSC Misafiri

5.9.2011 23:45:44

0
Canlanmaya başlıyor aynı ds gibi Tgs de ilgi 3dse yonelicek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız