Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS HD'ye Yakın Bir Grafik Gücüne Sahip

 
 
 
     Rakibi PSP'ye oranla daha düşük bir grafik kalitesiyle 2004 yılında raflardaki yerini aldığında sanırız kimse bu kadarını beklemiyordu. Oyunlara kattığı farklı oyun mekanikleri ve ilginç yapımlarıyla Nintendo DS günümüze portatif el konsollarının lideri olarak geldi.
 
     Yaşlanan DS, son bombalarıyla çıkış yapmaya hazırlanırken ( Golden Sun DS, Pokemon Black / White), Nintendo muhtemelen bu E3'de çok önemli duyurular yapacağı basın konferansında bizi 3DS ile de tanıştıracak. Şu an için en bilindik özelliği ise, Nintendo'nun yeni el konsolunun çıplak gözle 3D zevki yaşatabilecek olması.
 
      İşte bu özellik üzerine dikkat çeken IGN, yayınladığı makalede 3DS'in neden "neredeyse HD'ye yakın bir grafik kalitesi sunacak." yorumunu şöyle özetliyor;
 
"Cihazın üç boyutlu görüntü etkisi yapacak efektleri sunabilmesi için her oyun alanını ikişer defa render ederek oyuncunun her bir gözüne yansıtması gerekir ki bu güçlü sistem özellikleri ister."
 
Ardından ise makale iddaasına şu şekilde devam ediyor;
 
"3DS'i deneyim edinmiş çeşitli oyun yapımcılarının kayıt dışı olarak bahsettiği raporlarda Nintendo Wii'den dahi öte bir performans sergilediği ve neredeyse Xbox360 ve PS3 kalitesinde grafik kalitesi sunduğundan bahsediliyor."
 
     Nintendo'nun özellikle Apple ürünleri iPad ve iPhone'u ciddi rakip olarak gördüğü sektörde, Nintendo'nun istediği zıplamayı yapabilmesi için en az farklı oyun mekanikleri kadar güçlü grafik kaliteside sunması gerektiğinin farkında. Geçtiğimiz yıllarda E3'ü artık önemsiz bulduğunu söyleyen endüstrinin en güçlü firması, tüm hayranlarının E3 2010'u dört gözle izlemelerini istiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak 3DS Nintendo Portatif El Konsolu Portable HD
Half Life İçin Gizemli Bir Resim Daha Little Big Planet'e Heavy Rain Kostümleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Maximum_Carnage

7.6.2010 13:58:22

0
Merakla bekliyorum 3DS'i. Nintendo yine el konsollarında en iyisini yapacak gibi, bakalım Sony'nin 3DS'ye cevabı ne olacak, bir PSP-2'de Sony'den bekliyoruz.

Moy07

7.6.2010 13:43:52

0
Zannetmiyorum hemen hemen psp yle aynı olur bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız