Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS, Amerika'daki İlk Yılında 4.5 Milyon Sattı


     Geçtiğimiz günlerde dünya çapındaki toplam satışlarının 15 milyonu geçtiği açıklanan Nintendo 3DS, Asya ülkelerinde olduğu kadar Batı tarafında da büyük rağbet görüyor. 
 
     Nintendo Amerika'nın bugün yaptığı duyuruya göre Nintendo 3DS'in Amerika'daki şimdiye kadar yapılan satışları, 4.5 milyonu aşmış durumda. Her ne kadar ilk yılını tam olarak bitirmese de, Nintendo 3DS'in Batı satışları oldukça iyi gidiyor gibi gözüküyor. 3DS Amerika'daki ilk yılını 27 Mart'ta tamamlayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS
Hitman Absolution'ın Kapak Tasarımı Belli Oldu Mass Effect 3'e Metacritic Şoku
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cahitdikici

7.3.2012 12:54:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki Oha DS ilk yılında 2 milyon küsürdü *_* Buda demek oluyorki 2 ye katlıcak DS i satışlarda. :D En azından bu senede çok satacak. ;) Kid icarus, Monster Hunter 4,Luigi mansion 2,mario tennis open,paper mario gibi oyunlar sattıracak. (:
resident evil zaten konsol satışlarını uçurdu bide bu oyunlar çıkarsa daha ne olsun

Bowser Zeki

7.3.2012 00:38:08

+1
Oha DS ilk yılında 2 milyon küsürdü *_* Buda demek oluyorki 2 ye katlıcak DS i satışlarda. :D En azından bu senede çok satacak. ;) Kid icarus, Monster Hunter 4,Luigi mansion 2,mario tennis open,paper mario gibi oyunlar sattıracak. (:

söny

6.3.2012 19:25:47

-1
Bazı dönemlerde baya sıkıntıya gırsede basarıyı yakalamıs durumda vita satıslarını 1mılyonu gectı ama 3ds ılk cıktıgındada öyleldı bakalım vita bu durumu gecıcıekmı muhtemelen geçer ama

BSC Misafiri

6.3.2012 18:25:05

0
Az ve ya çok satması beni ilgilendirmez.Ben aldığım keyfe bakarım ama bu sefer nintendo beni de üzdü.Belki beklentim yüksek olduğu içindir ama 3DS hiç hoşuma gitmedi.Tam bir hayal kırıklığı oldu benim için..

Walter Hartwell White

6.3.2012 17:29:25

0
Bir el konsolu için yüksek satış rakamlarına sahip ama arkadaşında dediği gibi Gameboy'dan sonra bende pek sevmedim Nintendo ürünlerini ama yaratıcılık konusunda çok başarılı bir firma özellikle Mario'yu pc'ye veya konsollarada çıkartsalar bütün oyunlarını eksiksiz bitirirdim.Gerçekten Mario tüm oyunculuk deneyimlerinin sınandığı eşi benzeri olmayan bir efsane.Ama Nintendo devri geçmeye başladı hiç Gameboy haricinde bir Nintendo konsolum olmadı ama bir tane DSmin olmasını gerçekten isterdim.Bazı mankafalara göre ise Mario çocuk oyunu CoD,Bf adam oyunudur onlarada buradan selamlar...

Chidori

6.3.2012 17:24:50

0
Nintendo başarı yakaladı.

escapethelife

6.3.2012 17:18:33

+1
Gameboy advance den sonra nedense el konsolu olarak nintendo ürünlerini hiç sevemedim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız