Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

343 Industries'in İki Farklı Projesi mi Var?


    Halo serisini devraldıktan sonra farklı beklentiler içerisinde Halo hayranlarını karşılayan ve ilk oyunu Halo 4 ile birlikte oldukça başarılı olan 343 Industries, seriye yeni bir üçleme kazandırma peşinde. 343 Industries'in son dönemde verdiği iki yeni iş ilanı, akıllarımıza bu üçleme haricindeki oyunları getirdi.
 
    Bu iş ilanlarının birisinde oyuna yönetmen arayan 343 Industries, oyun tanımlaması olarak "Halo evreninde geçen sarsıcı eğlence kapasitesine sahip AAA kalitesinde bir oyun" cümlelerine yer veriliyor.
 
    Bir diğer iş ilanında ise 343 Industries, ekibe bir sistem tasarımcısı arıyor. Bu iş ilanında ise 343 Industries'in oyunu "Bir sonraki büyük projemiz" şeklinde tanımlanıyor. Bu tanımlamalara bakılırsa ya ilk ilana Halo 5, diğerine de yeni bir IP öngörüsü yapabiliriz. Ya da verilen ilanların ilki Halo Wars gibi ara bir oyuna ait, diğeri de Halo 5'e ait. Tahminlerimiz bu yönde olsa da, gerçeği zaman gösterecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo 4 Microsoft FPS Xbox 360 Master Chief Cortana 343 Industries
Bazı Sega Oyunlarının Satış Rakamları Açıklandı "Mad Max ve Just Cause 3 Yeni Nesile Geliyor"

setgoset

19.2.2013 17:15:29

0
Konuyla ilgili değil ama benim duyduğum Halo serisi 9'a kadar gideceği yönündeymiş bence bu denilenler de Halo 5 ve diğerine de yeni IP öngörüsü olarak tahmin ediyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 4
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız