Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2K ve Gearbox Entertainment, 2022'de Gelecek Tiny Tina's Wonderlands'i Duyurdu

 
 
2K ve Gearbox Entertainment, güçlü silahlarla dolu öngörülemeyen bir dünyada geçen yepyeni, fantezi dolu bir macera olan Tiny Tina's Wonderlands'in geleceğini duyurdu. Take-Two Interactive'in (NASDAQ: TTWO) mali yılının dördüncü çeyreğinde, 2022'nin başlarında Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4’te oynanabilir olacak.
 
Yağmacı atıcı türündeki bu destansı fantezide oyuncular, zalim Dragon Lord'u durdurmak için tuhaf canavarlarla karşılaşıp hazine dolu zindanlarda dolaşırken kendi çok sınıflı kahramanlarını yaratabilir ve özelleştirebilir. Kuralları koyan, dünyayı anında değiştiren ve oyunculara yolculuklarında rehberlik eden, tamamen öngörülemeyen Tiny Tina tarafından hayata geçirilen kaotik bir fantezi dünyasında mermiler, sihir ve kılıçlar çarpışıyor.
 
 
 
Tiny Tina's Wonderlands, dört oyuncuya kadar zengin, hikaye odaklı bir co-op savaşının yanı sıra tekrarlanabilir oyun sonu içeriğiyle tam bağımsız bir deneyimdir. Bugün yayınlanan yepyeni bir fragmanda 2K ve Gearbox, oyunun benzersiz temalarını, fantastik ortamını ve yıldızlardan oluşan ünlü oyuncu kadrosunu gösterdi.
 
Gearbox Entertainment Kurucusu ve Tiny Tina'nın Wonderlands Baş Yapımcısı Randy Pitchford, “Wonderlands, Gearbox Software'de bir fantezi evreninde geçen Role-Playing Shooter tarzında on yılı aşkın bir süredir devam eden geliştirmenin bir doruk noktasıdır” diyor. “Benim için, galaksinin en ölümcül on üç yaşındaki çocuğu Tiny Tina'nın yeni, tam özellikli bir AAA video oyunu olarak hayal ettiği orijinal bir fantezi dünyasında ejderhalar, iskeletler, goblinler ve daha fazlasıyla savaşmak için gerçek Borderlands® silahlarını getirmek bir rüyanın gerçekleşmesi gibi."
 
 
 
Deneyim için oyunculara katılan inatçı kaptan Valentine (Andy Samberg), kurallara takıntılı robot Frette (Wanda Sykes) ve bu olağanüstü masa üstü krallığında oyunculara rehberlik eden sevilen, bomba atıcı Tiny Tina (Ashly Burch) bulunuyor. Dragon Lordu (Will Arnett) yenme maceraları sırasında oyuncular, ud kullanan bir Bardbarian ve kendi Fairy Punchfather gibi sevimli uyumsuzlarla tanışacaklar.
 
2K Başkanı David Ismailer, "Gearbox'taki geliştirme yeteneği ve oyuncu kadrosunun inkar edilemez yıldız gücü arasında, bu oyun için daha fazla heyecan duyamazdık" diyor. “Her zaman mevcut IP’lerimizin gücünü geliştirmek için ilgi çekici fikirler ve yollar arıyoruz, bu nedenle bu tutkulu ve yaratıcı ekibi, uzun zamandır bizimle olan hayranlarımızla ve aynı zamanda yeni izleyicilerle yeni bir dünya ve karakterle bir araya getirmeye yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz”
 
Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
2k Gearbox Entertainment
Fransız Futbolcu Antoine Griezmann Artık Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununun Resmi Marka Elçisi No More Heroes 3 Tanıtım Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

11.6.2021 23:30:17

0
Ben hala Handsome Jack'i görmek istiyorum

BSC Misafiri

11.6.2021 20:26:41

0
219 TL'yi Türkiye'ye ilk getiren 2k bakalım pcde kaç TL'den çıkaracak bu oyunu gerçi persona 5 strikersi geçemez sanirim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız