Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2K Games Oyunları da GeForce Now'dan Kaldırıldı

 
2K Games oyunları da Nvidia'nın video oyun streaming servisi GeForce Now'dan kaldırıldı.

Nvidia, resmi forumu üzerinden yaptığı açıklamada "Yayıncının isteği üzerine, 2K Games oyunları bugün GeForce NOW'dan kaldırılıyor. İleride oyunları tekrar sunmak için 2K Games ile birlikte çalışıyoruz." dedi.
 
Şu ana kadar Activision Blizzard ve Bethesda Softworks dahil olmak üzere çok sayıda yayıncı oyunlarını GeForce NOW'dan kaldırttı.
 
En son The Long Dark'ın geliştiricisi "The Long Dark'ı artık GeForce Now üzerinden oynanamadığı için hayal kırıklığına uğrayan oyuncular için üzgünüm. Nvidia oyunu platforma koyarken bizden izin almadı ve biz de bu yüzden kaldırmalarını istedik. Lütfen şikayetlerinizi bize değil onlara iletin. Geliştiriciler, oyunlarının nerede olduğunu kontrol etmelidirler." dedi.
 
GeForce NOW'da oyunu oynayabilmek için oyuna halihazırda sahip olmanız gerekiyor. Nvidia muhtemelen kullanıcıların zaten oyunu satın alması gerektiği için oyunları sistemin kütüphanesine eklenmesini sorun olarak görmemiş fakat tüm yayıncı ve geliştiriciler aynı fikirde değil.
 
GeForce Now resmi sayfasını nvidia.com/en-eu/geforce-now adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
GeForce Now Nvidia video oyun streaming servisi
Phoenix Point'in İlk DLC'si Blood and Titanium Çıktı The Wonderful 101: Remastered'ın Bağış Kampanyası Bitti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

9.3.2020 04:38:35

0
Aynı oyunu beş farklı platformda ayrı ayrı satan, online’ı p2w olan gta 5’den bahsediyoruz.

emncglr98

8.3.2020 21:53:24

0
Birer birer masadan eksiliyor dostlar

BSC Misafiri

8.3.2020 19:16:49

+1
yarım yamalak oyun yap. yaptığın oyunu steam'de erken erişime aç, doğru düzgün hikayesi olmayan oyunları sat oyun fiyatına dlc diye saçma sapan içerik sat steam komisyonunu cebe indirsin gabe zengin olsun steami yala nvidia yeni platform kursun bu platform sayesinde potansiyel müşteri sayın artsın ama nvidia bizden izin almadı (bize para vermedi) diye ağla rezil herifler

BSC Misafiri

7.3.2020 18:14:15

+1
Herkes öyle bir yazmış ki sanki Nvidia bu hizmeti bedavaya veriyor babasının hayrına yapıyor. Kimse kimseye kendi malını bedavadan kullandırarak para kazanmasına izin vermez arkadaşlar ticaret bu. Nvidia ne zaman kazandığı paradan pay vermeye başlar o zaman bu oyunlar geri döner. Kimse enayi değil malını bedavadan kullandırıp başkasını zengin etsin.

BlackBeasT

7.3.2020 17:18:58

0
GF now'da oyunlarını çeken firmalar kendilerince şark kurnazlığı yapıyor. Aynı oyun firmaları PS ve Xbox'da oyunun oynanması için fiziksel ve dijital kopyalarının satışından elde edilen gelirin belirli bir yüzdesini Sony ve MS'e ödüyorlar. Steam'da aynı şekilde kendi platformu üzerinden satılan oyunların yüzdesini alıyor.. Nvidia GF now ile Game Stream işine beklenmedik şekilde hızlı girdi. Oyun firmalarıda biliyor ki GF now'da taşlar yerine oturduğunda Nvidia sunduğu hizmet karşılığı (Oyunları HDD yer tutması, sunucu bakımı, parça değişimi, elektirik harcaması vs...) Nvidia'nın para isteyeceğini biliyorlar. Oyun firmaları işin başında adını koyalım Nvidia para ödesine getirmeye çalışıyorlar... Nvidia donanım işinde Rakibine bel altı vurmakdan çekinmeyen bir firma eğer şuan GF now için Oyun Firmaları ile uzlaşmacı ve ılımlı yaklaşıyorsa doğru zamanı bekliyordur..

Schtroumpf Grognon

7.3.2020 14:23:46

0
korsan oyunun onune gecebilecek en etkili sistemden oyunlarini cekmek de buyuk dangalaklik isi. para filan hikaye, oyun satislari artacakti. cloud sektorunde nvidia'ya pay vermek istemiyor diger sirketler. amazon, microsoft, google falan hikaye. donanimdan degil yazilimdan cloud isini goturuyorlar. intel de yakinda benzer sisteme giderse hic sasirmam. ha 3 sirketi ezikledim gibi anlasilmasin dunya devi sirketler ama hizmet sektoru agirlikli. ureticiler ve internet tasiyicilari en onemli isi yapmalarina ragmen applikasyon katmanindaki belli basli firmalarin pastanin tum kremasini yemesinden hic memnun degil. patlamis misirimi aldim izliyorum. doom ve gta kalkmasi kotu oldu mayista yenilemem yuksek ihtimal.

Turk.Navy

7.3.2020 12:38:54

0
Ge Force Now üzerinden oyunları oynamak için Steam üzerinden oyunların satın alınması gerekiyor.Bu oyunların oynanması için bilgisayarın iyi olmasına gerek yok internet bağlantısının iyi olması gerekir.Bu şekilde çoğu eski bilgisayar sahipleri oyunları oynayabilecek aslında bu oyun şirketleri için iyi bir durum oyun satışı artacak daha çok para kazanacaklar neden kaldırıyorlar anlamıyorum.

Bukullanıcıadıuygunmu

7.3.2020 12:16:59

+2
Yine ne varsa cdpr de var.

FatihTSFC

7.3.2020 11:59:22

0
Rockstar, Take2'ya bağlı. Take2'nun EA'den pek farkı yok, al birini vur ötekine.

RaiTrQ

7.3.2020 11:34:35

0
Ha bilgisayarıma indirmişim ha geforce now üzerinden oynamışım iki türlüde oyunu almam lazım mağazalardan. Böyle olunca bilgisayarım açmaz diye oyun almayanlarda oyunu alıcaktı now üzerinden oynamak için. Ee madem bunların derdi ne böyle hepsi kaldırıyor

by_endless

7.3.2020 10:42:03

0
Rockstar peki? O da mı paragöz?

Johnny Silverhand

7.3.2020 10:34:08

0
Bütün paragöz firmalar + bir indie yapımcısı çıkmış bulundu. Ama garip olan nokta, bu oyunları GeForce’da oynamak için oyuna sahip olmak yani satın almış olmamız gerekiyor. Üstte biri sebebini yazmış haklı olmakta fayda vardır.

Krone

7.3.2020 10:26:00

+2
Sonuna kadar nvidia

Nevfel

7.3.2020 09:26:09

+1
Geforce now olayını bilmeyenler var hala. Satın aldığınız oyunları oynayabiliyorsunuz sadece. Peki o zaman bu firmaların derdi ne? Dertleri Google stadia ve microsoftun baskısı. Açıkça söyleyemiyorlar. Nvidia bu firmalara göre ufacık firma. Ezmek istiyorlar çünki en mantıklısı geforce now.

BSC Misafiri

7.3.2020 09:09:16

0
Ben Nvidia'nın yerinde olsam, Geforce Now üzerinde oyunları olmayan yapımcılardan falan ek ücret talep ederdim. Hatta zarara uğramayacaklarını bilsem, o yapımcıların oyunlarını, geforce kartların desteklemesini kaldırırdım. Yani, oyuny zaten satın alıyoruz neden yani neden?????

JackTim

7.3.2020 08:53:36

0
Take-Two'da akşam sabah geforce now'dan çıkar.

gypaetus

7.3.2020 06:00:26

+3
hahaha ne kadar paragöz firma varsa çekmiş oyunlarını. çekilen isimler zerre şaşırtmadı

Guest-AEF248198

7.3.2020 00:58:39

0
Haydaaaaaaaaaaa

TheNewAtilla

7.3.2020 00:52:40

+3
Ak koyun, kara koyun belli oluyor. İyi oldu geforce now’un gelmesi
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GeForce Now
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız