Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2D Aksiyon Platform Oyunu Golden Force PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

 
Yayıncı PixelHeart ve geliştirici Storybird Studio, iki boyutlu aksiyon platform oyunu Golden Force'u PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyurdu.

2020'nin dördüncü çeyreğinde çıkacak.
 
Golden Force'ta İblislerin Kralı gözünü cennet gibi bir yer olan Muscle adasına diker ve burayı ele geçirmek için askerlerini gönderir. Bu şeytani orduyu durdurmak Golden Force adlı paralı askerlerden oluşan bir grubun elinde. 
 
Zorluklarla dolu dört dünya, eski usul zorluk fakat çok sinir bozucu değil, iki oyunculu co-op modu, dört oynanabilir karakter, korku veren boss'lar ve çok sayıda sır ile gizli kapışmalar içerecek.
 
Oyunun kutulu sürümleri PixelHeart'ın kendi mağazası üzerinde ön siparişe açıldı. Standart sürümü PlayStation 4 ile Xbox One'da €29.90 ve Switch'te €34.90.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Golden Force PixelHeart Storybird Studio 2D Aksiyon Platform
Riot Games, LEC 2020 Yaz Mevsimi İzlenme Verilerini Paylaştı The Falcon and The Winter Soldier Setinden Bir Video Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Golden Force ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız