Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

22 Yıl Önce Kaybolan Adamın Kalıntıları Google Maps Sayesinde Bulundu

 
Sizlerle oyun haberi, bazen de oyuncuların ilgisini çekebilecek film haberi gibi haberler paylaşsak da oyunlarla ilgisi olmayan bu ilginç haberi sizlerle paylaşmak istedik. 
 
22 yıl önce kaybolan William Moldt’un gizemini Google Maps çözdü. Moldt’un batan arabası Google Earth’teki bir uydu fotoğrafında fark edildi. 7 Kasım 1997’de, akşam 11 civarında 40 yaşındaki William Moldt Lantana, Florida’daki bir pub’da biraz içki içip evine dönecekti. Ancak evine asla dönemedi. 
 
Bu yıl 28 Ağustos’ta, polis bir emlakçıdan sıra dışı bir telefon aldı. Emlakçının Google Earth sayesinde Wellington civarındaki Moon Bay Circle’daki göletlerden birinde batık bir araba gördüğü ortaya çıktı. BBC’den edinilen bilgiye göre, araba sudan çıkarıldı ve arabanın içinden bir iskelet bulundu. Bir hafta sonra, iskeletin sahibinin William Moldt olduğu anlaşıldı. Aşağıda uydu fotoğrafını görebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Google Maps Kayıp Vakası William Moldt
Discord Ücretsiz Oyun Kütüphanesini Önümüzdeki Ay Kaldırıyor The Sinking City'nin Switch Versiyonunun İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

GT_55

16.9.2019 20:43:18

0
Koordinatlar varsa paylaşabilir misiniz?

BSC Misafiri

16.9.2019 17:09:50

0
Öyle demeyin. Sadece yok efendim fark etmemişler mi yok bilmem ne. Arkadaşlar olay gerçek :D Demek ki fark etmemişler. Sizin şu soruyu sormanız lazım, nasıl fark etmemişler? Google Earth'ten zamanı geri alınca anlaşılıyor. Araba yakın bir geçmişten itibaren gözükmüyor. Yani sular çekilmiş, öyle gözükmeye başlamış.

Zeytinyağ

16.9.2019 15:43:48

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri ne uydurma haber resimde görünen üç ev karşıdada aynı evler yaşıyan aileler yada evleri satmaya çalışan emlakçılar var ama kimse oraya kadar yürümemiş yada gezen olmamış kim inanır boyle haberlere 3 sayfa haberleri gibi komik reklamlar reklamlar .....
hee uydurma heee https://www.cbsnews.com/news/google-earth-leads-to-remains-of-william-moldt-florida-man-missing-since-1997/

BSC Misafiri

16.9.2019 07:02:41

0
ne uydurma haber resimde görünen üç ev karşıdada aynı evler yaşıyan aileler yada evleri satmaya çalışan emlakçılar var ama kimse oraya kadar yürümemiş yada gezen olmamış kim inanır boyle haberlere 3 sayfa haberleri gibi komik reklamlar reklamlar .....

Lord Melkor

16.9.2019 03:20:54

0
Donanımhaberde zaten yapılan film haberlerinden sonra şimdi de böyle haberler mi yapılmaya başlandı

Metal-Gear

16.9.2019 02:47:56

0
İnsanlar ummadıkları olaylara karşı çok kördürler, o yüzden ortalık yerde de olsa üzeri genel olarak örtülü olan ve umulmayan bir şeyin görülmemesi normaldir.

-OdATA-

16.9.2019 01:54:19

0
Issız bir yer gibide durmuyor yanında evler var, yol kenarı, araba belli oluyor çok garip.

lextor

16.9.2019 00:11:56

0
Sübhanallah. Da 22 senedir bi Allah kulu orada gezipte görmemiş mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız