Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

21 Mayıs'a Kadar Epic Games Store'da Ücretsiz Oyun Almak için İki Aşamalı Kimlik Doğrulama Gerekli

 
28 Nisan - 21 Mayıs tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz oyunları alabilmek için İki Aşamalı Kimlik Doğrulama zorunlu tutulacak.
 
Hesabında İki Aşamalı Kimlik Doğrulamayı etkinleştirmek istemeyenler ücretsiz bir oyunu almaya çalışırken şu mesajı görecek: 

"İki Aşamalı Kimlik Doğrulama Gerekli

Bu ücretsiz oyunu almak için hesabında İki Aşamalı Kimlik Doğrulamanın kurulu olması gerekir. İki Aşamalı Kimlik Doğrulama, Epic Games hesabına ilave bir güvenlik katmanı sağlar ve yetkisiz erişimi engellemeye yardımcı olur."

Epic Games bu değişikliği oyuncuların Epic hesaplarının güvenliğini artıracak adımları uygulamasını sağlamak için yaptığını belirtti.
 
İki Aşamalı Kimlik Doğrulamayı etkinleştirmek için Epic Games Hesap ayarlarına gidin. İki Aşamalı Kimlik Doğrulama, giriş yaparken bir güvenlik kodu girmeni isteyerek hesabını yetkisiz erişime karşı korumak için kullanılabilir. İki Aşamalı Kimlik Doğrulamayı etkinleştirme ile ilgili ayrıntılı rehberi buradan okuyabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Ubisoft Türkiye Resmi Sosyal Medya Hesapları Açıldı Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA, Madden NFL ve Daha Fazlası Google Stadia'ya Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.4.2020 16:22:54

0
Tahminen çok sağlam bir oyun verecekler. Ondan dolayı her hesaptan alınmasın, sadece gerçek kullanıcı olanlar alabilsin diye yapıyorlar.

ARTAGON99

29.4.2020 14:57:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Epic Games gönülleri fethetti umarım ön yargılı olanlarda Epic Games'in yaptıklarından sonra baya azalmıştır.
önyargılı olmaya gerek yok. rekabet iyidir. steam e kafa tutacak bir platform çıkması tekelcilikten iyidir.

BSC Misafiri

28.4.2020 21:20:12

0
Hesaplarda ücretsiz oyunları bitiktirip satıyorlar diye alınan bir önlem bi

Ornitorenk_Perry

28.4.2020 20:53:11

+1
21 Mayıs'tan sonra gerekmeyecek mi yani? Yoksa bundan sonrasında hep mi gerekli olacak? Bundan sonra hep gerekecektir bence. Edit: Epic'in launcher'ında da 21 Mayıs'a kadar soracakları yazıyor ama garip geldi sadece bu tarihler arasında olması. Kalıcı yaparlar bence sonrasında.

Guest-AEF248198

28.4.2020 20:34:04

0
Epic Games gönülleri fethetti umarım ön yargılı olanlarda Epic Games'in yaptıklarından sonra baya azalmıştır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız