Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2021 Türkiye Büyük Finali'nde Şampiyon Galatasaray Espor Oldu

 
     Milyonlarca espor tutkununun heyecanla beklediği 2021 Türkiye Büyük Finali, Volkswagen Arena’da birbirinden yetenekli iki takımın üst düzey rekabetine sahne oldu. Galatasaray Espor ile Nasr Esports arasında geçen finalde, Yılın En İyi League Of Legends takımı olan Galatasaray Espor kupaya uzanırken, en değerli oyuncu Galatasaray Espor’un orta koridor oyuncusu Onur Can Demirol (Bolulu) seçildi.
  
 
 
     Final mücadelesinin ilk karşılaşmasında maçın başından itibaren kurdukları üstünlüğü karşılaşma boyunca devam ettiren Galatasaray Espor karşılaşmanın galibi oldu. İkinci maçta Galatasaray Espor, üst üste kazandıkları takım savaşlarının ardından Baron güçlendirmesini de alarak seride durumu 2-0’a getirmeyi başardı. Serinin üçüncü karşılaşmasında ise kaybettiği bir takım savaşına rağmen üstünlüğü kaybetmeyerek zafer ekranını gören taraf olan Galatasaray Espor, 3-0’lık skorla kupanın ve yılın en iyi League Of Legends takımı unvanının sahibi oldu.
 
     Maç önü programının ardından açılış şovu için Amerikalı ünlü müzisyen MAKO sahne aldı. Final karşılaşmalarının sonucunda şampiyonun adı 3-0’lık skorla Galatasaray Espor olurken, 3 maç süren seri boyunca gösterdiği üstün performansıyla en değerli oyuncu ödülünün sahibi ise Galatasaray Espor orta koridor oyuncusu Onur Can Demirol (Bolulu) oldu.
 
      Galatasaray Espor’un bir sonraki adresi 2021 Dünya Şampiyonası olacak. Avrupa’da düzenlenecek şampiyona için lokasyon ve tarih bilgisi ilerleyen günlerde League of Legends Elektronik Spor resmi sayfaları üzerinden duyurulacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
NBA 2K22 - PA Announcers Fragmanı Kupa Papara Espor Turnuvası Başlıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız