Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2020'de Video Oyunlar Hakkında İki Milyardan Fazla Tweet Atıldı

Pandemi döneminde bir sürü kişi oyunlara sarıldı ve yeni nesil konsolların çıkış yılına da denk gelmesiyle birlikte oyun sektörüne ilgi epey bir arttı ve sosyal medya üzerinde çokça konuşuldu.
 
Twitter'ın duyurusuna göre 2020'de video oyunlar hakkında iki milyardan fazla tweet atılmış. 2019'a göre %75 oranında bir artış var.
 
Oyunlar, 2020'de Twitter'da altıncı en çok takip edilen konu oldu. Sırasıyla oyun, oyun haberleri ve espor en popüler üç kategoriydi.
 
Oyunlarla ilgili en çok tweet atan ülkeler yine sırasıyla Japonya, Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Kore olurken hakkında en çok tweet atılan oyunlar ise Animal Crossing: New Horizons, Fate/Grand Order ve Disney: Twisted-Wonderland oldu. En çok konuşulan etkinlik The Game Awards 2020 etkinliğiydi.
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
GTA 5'in Franklin ve Lamar Aktörleri Oyundan Bir Sahneyi Yeniden Canlandırdı Türk Yapımı Recontact London: Cyber Puzzle PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız