Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2020 Sezon Ortası Kupası'nın Şampiyonu Top Esports Oldu!

 
     Riot Games tarafından LPL ve LCK ligleri arasında düzenlenen 2020 Sezon Ortası Kupası tamamlandı. League of Legends Pro League (LPL)'den FunPlus Phoenix ve Top Esports arasında oynanan final karşılaşması sonucunda Top Esports, 2019 Dünya Şampiyonu FunPlus Phoenix'i 3-1 yenerek zafere ulaştı.
 
 
 
     LPL ile LCK'in en iyi ilk 4 takımının mücadele ettiği turnuvada takımlar 4'erli olarak 2 gruba ayrıldı. A grubundan FunPlus Phoenix ve Top Esports, B grubundan Gen.G ve JD Gaming yarı finale yükseldiler. Yarı finalde JD Gaming ile FunPlus Phoenix ve Top Esports ile Gen.G eşleşti. 5 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşmalar sonucunda FunPlus Phoenix, JD Gaming'i 3-1, Top Esports ise Gen.G takımını 3-0 mağlup ederek büyük finale adlarını yazdırdılar.
 
     FunPlus Phoenix ve Top Esports arasındaki Sezon Ortası Kupası şampiyonunu belirleyen karşılaşma, bugün saat 12'de 5 maçlık seri formatında oynandı. Karşılaşmanın sonucunda Top Esports, FunPlus Phoenix'i 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu ve 240.000 Dolar para ödülünün sahibi oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Haftanın Öne Çıkan Haberleri (25 Mayıs - 31 Mayıs) Riot Games, Twitch Rivals Aracılığıyla Düzenlenecek İlk Profesyonel Valorant Turnuvasını Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız