Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2020 LCS Formatı Duyuruldu!

 
     Riot Games, 2020 League of Legends Şampiyona Serisi (LCS)'in yeni sezon format değişikliklerini duyurdu.
 
     25 Ocak tarihinde başlayacak ligde karşılaşmalar cumartesi, pazar ve pazartesi günleri gerçekleşecek. Yeni formata göre şampiyona puanı sistemi kaldırılırken; Bahar ve Yaz Mevsimi Play-Off formatları güncellendi.
 
     Kuzey Amerika Ligi olan LCS'in 2020 Bahar Mevsimi Play-Off sisteminde; lig sıralamasını ilk dörtte tamamlayan takımlar kazananlar, beşinci ve altıncı tamamlayan takımlar ise kaybedenler grubunda eşleşecek. Karşılaşmaların tümü beş maçlık seri formatında gerçekleşecek ve şampiyon olan takım MSI 2020 turnuvasına katılma hakkını elde edecek. 2020 Yaz Mevsimi Play-Off sisteminde ise sıralamadaki ilk altı takım kazananlar, yedinci ve sekizinci takımlar ise kaybedenler grubunda eşleşecek. Tüm karşılaşmalar yine beş maçlık seri formatında oynanırken, turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan takım Worlds 2020'ye katılma hakkı elde edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Nier Automata'nın Soundtrack Listesi Spotify ve iTunes'da Yayınlandı Microsoft Yeni Neslin Başlarında Çıkaracağı Tüm Özel Oyunları Xbox One'a da Getirecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız