Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2019 VFŞL Kış Mevsimi Takım Kadroları LoLespor Tarafından Duyuruldu!

 
     Transfer dönemi sona erdi ve Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde 2019 Kış Mevsimi kadroları belli oldu. League of Legends Türkiye'nin resmi elektronik spor sitesi tr.lolesports.com yeni sezonda takımların kadrolarını duyurdu. Kadrolar; Akademi Ligi ve Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi takımlarını içeriyor.
 
1907 FENERBAHÇE ESPOR
 
 
     1907 Fenerbahçe Espor'da Only35 hariç tüm oyuncular değişti. Kurulan yeni kadroda kaptanlık görevini bir yıl aradan sonra evine geri dönen Japone üstlendi. Haritanın üst tarafı, daha önce Giants Gaming'te forma giyen Koreli üst koridor Ruin ve VFŞL 2018 Yaz Mevsimi'nin en iyi ormancısı seçilen Kirei ile güçlendirildi. Taşıyıcı roller ise gençlere emanet edildi. Bursaspor Esports'da izlediğimiz Hades ve Team Cappadocia'da görev alan Bolulu ekibe dahil oldu. Takımın koçluğunu ise daha önce Güneydoğu Asya'da görev yapan Crowe üstlendi.
 
     Yukarıdaki altılıya genç oyuncular Cüce, Muscle, Blue, Murmel ve Only35 eşlik edecek. Takımın kendi kanallarından yaptığı açıklamalara göre bu beşlinin ana odağı Akademi Ligi olacak.
 
BAHÇEŞEHİR SUPERMASSIVE
 
 
     KMF 2016, KMF 2017 ve KMF 2018. Bahçeşehir SuperMassive, üst üste dördüncü Kış Mevsimi şampiyonluğunu yaşamak için kadroda radikal değişimlere imza attı. Geçen mevsim takımın kadrosunda olan GBM, SnowFlower ve koç Irean ile yollar ayrıldı. Orta koridora 1907 Fenerbahçe Espor'dan Frozen getirilirken destek pozisyonu SKT T1 Telekom ile iki MSI iki de Worlds şampiyonluğu yaşamış olan Wolf'a emanet edildi. Takımın yerli veteranları olan fabFabulous, Stomaged ve Zeitnot ise yerlerini korudu. 
 
     Kurulan tecrübeli kadroya Luana, Elramir, WaenA, Practice ve Absolute eşlik edecek. Takım tüm oyuncularını aktif olarak kullanmayı planlıyor. Toplam oyuncu sayısı ona ulaşan Bahçeşehir SuperMassive'de koçluk görevini Koreli VicaL ile FB'den tanıdığımız Pades üstlenecek.  
 
BEŞİKTAŞ 
 
 
     Dört mevsim aranın ardından Beşiktaş yeniden VFŞL sahnesinde kendine yer buldu. Ligdeki ikinci baharını yaşayacak olan takımda Yükselme Ligi 2018 Yaz Mevsimi şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Holyphoenix - Corpse ikilisi yerlerini korudu. Uzun süredir VFŞL sahnesinde izlediğimiz Panky, Avrupa'nın sayılı ormancılarından biri olan Türk asıllı Alman oyuncu Gilius ve Koreli orta koridor Nagne, Beşiktaş'ın diğer veteran üyeleri oldu. Daha önce Doğuş Üni Aurora'da görev alan GalB takımın koçluk rolünü üstlendi.  
 
     Takımın veteran üyelerine genç oyuncular Mayhem, Kireas, Umut, Neos, Kairos ve koç ili eşlik edecek.
 
BURSASPOR ESPORTS
 
 
     Kurduğu genç kadroyla VFŞL 2018 Yaz Mevsimi'nde çeyrek finale kadar yükselmeyi başaran Bursaspor Esports da köklü değişimlere giden ekiplerden biriydi. Takımda yerini koruyan tek isim, geçtiğimiz mevsim yedek statüsünde oynayan Pilter oldu. Galakticos'un eski yüzlerinden olia (eski adıyla Brolia)ve Viking lige BUR formasıyla geri döndü. Orta koridor Polonyalı oyuncu Zwyroo'yaemanet edildi. Dark Passage ile TBF 2015'te koç olarak şampiyonluk yaşayan Auspex oyunculuk kariyerine geri döndü ve takımda destek rolünü üstlendi. Koç pozisyonunaysa bir başka Polonyalı isim olan seerees getirildi.  
 
     Genç oyuncular Rate, steve murphy,WayOfWade, Senpay ve Invoker da Bursaspor Esports da görev alacak.
 
DARK PASSAGE
 
 
     Dark Passage kadrosu bir kez daha yenilendi. Takımın efsane oyuncularından Crystal evine geri döndü. Crystal'ın YL 2018 Yaz Mevsimi'ndeki takım arkadaşlarından Saulius da DP saflarına katıldı. Daha önce Bursaspor Esports'da izlediğimiz Ragner, HWA Gaming forması giymiş olan Pbd ve Avrupa'nın yerel liglerinde boy gösteren Nikola Senpai ile takımın kemik kadrosu tamamladı. Geçen mevsim YL'de Crystal ve Saulius ile çalışan Lynx Scatter'ın bu kadroya koçluk yapacağı açıklandı.  
 
     Oluşturulan kemik kadroya Aligan, Nomad, Goliath, Berentt, Kaori, Sparz ve koç Zetsü eşlik edecek. Takımın kendi kanallarından yaptığı duyurulara göre bu yedi ismin ana odağı Akademi Ligi olacak.
 
DOĞUŞ ÜNİ AURORA
 
 
     Doğuş Üni Aurora yenilenen kadorsuyla VFŞL'ye geri döndü. Takım alt koridor için iki tecrübeli isim ile anlaştı. 1907 Fenerbahçe'den Padden ve daha önce Oyunfor.CREW formasıyla izlediğimiz Wendelbo ekibe katıldı. Lübnanlı orta koridor Koearn kid ve yerli ormancı ehe takımın diğer tecrübeli yüzleri oldu. ehe, geçen mevsimlerde Mojito adıyla VFŞL'de mücadele etmişti.  
 
     Bu tecrübeli yüzlere Madly, Saenrex, Stolker, Duernte, Manda ve Spooky eşlik edecek. Yerli isim Rider takımda koçluk görevini üstlenecek. Takımın kendi kanallarından yaptığı açıklamaya göre Rider'ın ana odağı Akademi Ligi olacak.
 
GALAKTICOS 
 
 
     Bir mevsimlik aranın ardından VFŞL'ye geri dönen GALAKTICOS, kadrosunu yıldız oyuncular ile süsledi. İlk olarak alt koridorun ikonik ikililerinden Ruvelius ve Zergsting yeniden bir araya geldi. Team Aurora'da kötü bir mevsimi geride bırakan Naru orta koridordaki yerini aldı. Takım, haritanın üst tarafı yabancı yüzlere emanet etti. Uzun süredir LCL sahnesinde boy gösteren Doxy ve G2 Esports ile dört defa LEC şampiyonluğu yaşamış Koreli ormancı Trick takıma dahil oldu. Daha önce HWA Gaming'de görev alan FearlessS de takımın koçluğunu üstlendi.
 
     Genç oyuncular Xeanfun, Soren, T1SO, Jopex ve Syron oluşturulan tecrübeli kadroya eşlik edecek.
 
GALATASARAY ESPOR
 
 
     Galatasaray Espor VFŞL'ye ligin tecrübeli yüzlerinden oluşan bir kadro ile geri döndü. Uzun yıllardır bu sahnede mücadele eden Hioss ve ligin sayılı nişancılarından biri olarak görülen Madness takıma katıldı. Ligimizin tecrübeli desteklerinden Tolerant ve Cognac'ın Madness'a eşlik edeceği açıklandı. Beşiktaş ile YL 2018 Yaz Mevsimi şampiyonluğu yaşayan Godbro ile son olarak Dark Passage'da izlediğimiz Taikki de ekipte kendine yer buldu. Takımın koçluğunu daha önce Galakticos'ta da görev alan Mora üstlendi.  
 
     Kurulan tecrübeli kadroya Smoke, kumru, MGX, Noac ve Bafu eşlik edecek. Takımın kendi kanallarından yaptığı açıklamalara göre bu beş oyuncunun ana odağı Akademi Ligi olacak.
 
HWA GAMING
 
 
     HWA GAMING geçmişten bugüne ligimize birçok yıldız oyuncu kazandırdı. Efsane olarak nitelendirdiğimiz birçok oyuncunun ilk durağı genelde HWA oldu. Bu misyon çerçevesinde takım 2019 için birkaç radikal değişiklik yaptı. Kadro tamamen değiştirildi ve tamamı genç ve tecrübesiz oyunculardan oluşan 13 kişilik yeni bir ekip yaratıldı.  
 
ROYAL YOUTH
 
 
     Kaybettiği iki finalle 2018'i noktalayan Royal Youth, 2019 için yine iddialı bir kadro kurma amacındaydı. TSM'e giden Broken Bladen'in yerine Armutgetirildi. Schalke 04'ün yolunu tutan Abbedagge'nin boşluğu da geçen sezon SUP ile iki şampiyonluk yaşayan GBM ile dolduruldu. Takıma katılan bir diğer Koreli isim nişancı Pilot olurken Dumbledoge, Closer ve koç Enatron kadrodaki yerlerini korudu.
 
Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 19 Ocak'ta başlıyor! 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak LoLespor league of legends riot games pc rts mmo
PlayStation Classic'in Fiyatı 499 TL'ye Düştü PlayStation Plus Ocak 2019 Ücretsiz Oyunları Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız