Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2019 Dünya Şampiyonası İnfografiği Yayınlandı

 
     Riot Games, 2019 Dünya Şampiyonası istatistiklerini yayınladı. İstatistiğe göre; FunPlus Phoenix - G2 Esports final karşılaşması dakika başına ortalama 21,8 milyon izleyiciye ulaştığı belirtildi.
 
 
 
     Final 16 dilde ve 20'den fazla platformda yayınlandı. 2019 Dünya Şampiyonası boyunca Berlin, Madrid ve Paris'te 120 maç oynandı ve dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar, 5 hafta süren turnuvanın içeriklerini 1 milyar saatten fazla izledi. Ayrıca etkinlikte 99 şampiyon seçildi veya yasaklandı. Böylece 2019 Dünya Şampiyonası, önceki yıllara kıyasla metası en çeşitli şampiyona unvanını elde etti. Dünya Şampiyonası deneyimi hem Paris hem de dünyanın dört bir yanında gerçekleşen faaliyetler, etkinlikler ve performanslarla sahnenin de ötesine geçti. Taraftarlar, partnerler ve sanatçılar etkinliği devasa bir kültürel deneyime çevirdi. Louis Vuitton, Sihirdar Kupası'nın içine konduğu LED'li bir kupa taşıma kutusu yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Patrick Klaus: EA, Kaliteye Odaklandığı Zaman Farklı Bir Şirket Gibi Hissettiriyor Borderlands 3 Stadia İçin Yayınlandı, Ghost Recon Breakpoint Yarın Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız