Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2011 BAFTA 'Fellowship' Ödülü Molyneux'a Gidiyor

Hiç şüphe yok ki oyun endüstrisine yön veren bir kaç isim sayın deseler, Peter Molyneux, verilen cevaplarda ilk sıralarda yer almayı başarır.
 
    BAFTA, bir kaç saat önce bu seneki 'Fellowship' ödülünün kime gideceğini açıkladı. Lionhead stüdyosunun dahî yapımcısı Molyneux bu ödüle layık görüldü.
 
    Geçen ay da Molyneux'a GDC'de 'Hayat Boyu Başarı' ödülü verileceği açıklanmıştı. Tam da bunun üzerine bu ödül, yapımcı için büyük bir sürpriz oldu. 

    Molyneux, BAFTA ödülüne layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu 1967'de ilk kez bu ödülün verildiği andan beri ailesiyle bu ödül törenini izlediğini ve asla böyle bir onura ulaşabileceğini düşünmediğini söylemiş.
 
     24 yıldır oyun endüstrisinde bulunan Molyneux, yaratıcı ve özgün oyunlarıyla ön plana çıkmayı başaran ender yapımcılardan biri. Bundan önce Populous, Theme Park, Syndicate, Black & White ve Fable oyunlarını yapan yapımcı bu ödülü bu harika oyunlarla sonuna dek hak ettiğini göstermişti.
 
   BAFTA oyun ödülleri 16 Mart'ta düzenlenecek. Molyneux'u ödülü alırken görmek için sabırsızlanıyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak BAFTA Fable 3 fable iii Lionhead Studios Peter Molyneux Microsoft Game Studios Xbox 360 PC Xbox Live Co-op fellowship bafta
Company of Heroes Online için 2 Yeni Harita Nintendo 3DS'ten Bilinmeyen Bir Kaç Özellik Daha

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable 3
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız