Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

1907 Fenerbahçe Espor, Zula İle İşbirliği Yaptı

 
     1907 Fenerbahçe Derneği tarafından kurulan 1907 Fenerbahçe Espor ile dünya genelinde 16 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Zula'nın sahibi Türk şirketi InGame Group arasında işbirliği anlaşması yapıldı. 
 
 
 
     Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ndeki Maraton Fenerium mağazasında düzenlenen basın toplantısına 1907 Fenerbahçe Espor Başkanı Sina Afra "1907 Fenerbahçe Derneği olarak yaklaşık 2 yıl önce bu yolculuğa başlamaya karar verdik. Espor'un inanılmaz bir potansiyel olduğunu düşündük. Tabii bizim amacımız her zaman sarı lacivertli renklere katkılarda bulunmak. Bugün 4.iş ortağımızla karşınızdayız. Zula bizim için çok önemli. Zula bizi heyecanlandırıyor çünkü Türkiye'den doğan bir oyun. Uluslararası anlamda başarıya kavuşmuş 16 milyon oyuncusu var. Hedefimiz, şampiyonluk. Benim umudum Zula’nın dünyanın her yerinde yayılması ve 3 sene sonra çok daha başka bir oyunun içinde majör oyunculardan biri olmamız. 1907 Fenerbahçe olarak da Esporun hem bugünün gençlerinin hem de geleceğin sporu olduğunu biliyoruz. Olimpiyat Komitesi bile şu an bir çalıştay kurdu. Türk takımları bir gün Çin'de forma satacaksa bu Espor sayesinde olacaktır. Bu da uzun vadeli bakışımızın parçasıdır." açıklamasında bulundu.
 
1907 Fenerbahçe Espor Zula Takımı;  
Kaan “Mirk” Pelvan 
Volkan “rainq” Akça
Hakan ” swooN” Demirel
Ege ” Suprise” Apaydın
Kürşat “AnarchyMF” Kıran
Erdem “KeeVz” Şentürk

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Fenerbahçe zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Asphalt 9 iOS ve Android için Çıktı Bursaspor Esports, CS:GO Sahnesinde Yer Alacağını Açıkladı

BSC Misafiri

26.7.2018 07:05:57

0
Hayırlı olsun. Espor için düşünüldüğünde etkili ve aynı zamanda yerli bir adım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız