Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

1907 Fenerbahçe Espor Yeni Transferini Açıkladı!

 
     1907 Fenerbahçe Espor, League of Legends takımının üst koridor rolüne SKT T1'in eski oyuncusu Park "Untara" Ui-jin'i transfer etti. Geçtiğimiz günlerde Thomas "Kirei" Yuen ve Kim "Ruin" Hyeong-min ile yollarını karşılıklı olarak ayırdığını duyuran 1907 Fenerbahçe Espor, Ruin'in yerine SKT T1'in eski oyuncusu Park "Untara" Ui-jin'i transfer ettiğini duyurdu.
 
 
 
     1907 Fenerbahçe Espor'un önümüzdeki günlerde boş kalan ormancı rolü oyuncusunu duyurması bekleniyor. Öte yandan Kirei ve Ruin'in takımdan ayrılması ve Untara transferi konusunda 1907 Fenerbahçe Espor Takım Başkanı Sina Afra, sosyal medya üzerinden; 
 
     "Ruin‘in bildiğiniz gibi bir sezonluk bir kontratı vardı. Bizimle geçirdiği sezon esnasında ve sonrasında onu isteyen çok takım çıktı. Zaten KMF finalinde üçüncü maçta tüm banları üstüne çektiği an, daha büyük bir challenge’a hazır olduğunu biliyordu. Onun yerine gelecek üst koridorumuzun onu aratmayacağını düşünüyorum ve umuyorum."  açıklamasında bulundu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Duyuruldu Age of Wonders III Humble Store'da Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız