Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

1907 Fenerbahçe Espor, Hades İle Yollarını Ayırdı

 
     1907 Fenerbahçe Espor, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Volkan "Hades" Dinçer ile sözleşmesini feshettiğini duyurdu. 
 
1907 Fenerbahçe Espor'un açıklaması; 
 
     "Oyuncumuz Volkan "Hades" Dinçer ile sözleşmemiz feshedilmiştir. Gösterdiği mücadele ve verdiği emekler için teşekkür eder, atacağı yeni adımlarda başarılar dileriz."  
 
     Volkan "Hades" Dinçer, 1907 Fenerbahçe Espor'a dahil olduğu süre boyunca nişancı ve destek rolünü üstlendi. VF Şampiyonluk Ligi 2019 Kış Mevsimi şampiyonluğu elde eden Hades, MSI turnuvasında ülkemizi temsil etti. VF Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi'nde pozisyon değiştirme kararı alan 1907 Fenerbahçe Espor, Hades'i nişancı rolünden destek rolüne aldı. Hades, destek rolünde kaldığı süre boyunca iyi bir performans sergileyemedi. Lig aşamasını 6. sırada tamamlayan takım, Yaz Mevsimi Finalleri'nde ise çeyrek finalde Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu ve sezonu tamamladı.
 
     Transfer dönemine giren Şampiyonluk Ligi, Dünya Şampiyonası'nın son bulmasıyla yeni lig dönemine başlayacak. Bu süreçte takımlar kadrolarını yeniden oluşturmaya başladı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Overwatch Dünya Kupası 2019 Yarın Başlıyor! Disco Elysium, PlayStation 4 ve Xbox One İçin Duyuruldu

BSC Misafiri

2.11.2019 09:14:38

0
Zarardan başka bişey vermedi çook geç kalınmış bir karar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız